01 iunie 2017

Pelerinaje 2017

Plecari din Bucuresti, Ploiesti si Brasov* sau Pitesti* (functie de traseu)

0742 268568, 0724 525041, pelerinaje@email.comFacebook Pelerini

La drum cu sufletul! este ideea care ne anima in organizarea evenimentelor noastre care presupun comunicare, milostenie, recunostinta, liniste si reculegere, miscare si conectare cu natura inconjuratoare, bucurie sufleteasca. O comunitate de oameni simpli, cu inimi deschise si care au aceleasi preocupari, in centrul atentiei noastre fiind rugaciunea si recunostinta. Intalniri cu anumite teme, intaniri cu mari duhovnici sau Parinti care ne impartasesc experienta lor, participari la Praznice, Sfinte Liturghii, evenimente specifice.

             
Manastirea Nicula: icoana Maicii Domnului, Manastirea Rohia: Nicolae Steinhardt si icoana Maicii Domnului, Manastirea Rohita, Manastirea Casiel, intalnire cu un mare duhovnic, Manastirea Ramet, Manastirea Moisei: icoana Maicii Domnului, procesiunile la icoana Maicii Domnului, Manastirea Barsana, Plimbare cu Mocanita la Viseu, Biserica din Ieud, Cimitirul Vesel din Sapanta si Manastirea Sapanta Peri, Lacul Albastru: drumetie, Manastirea Stramba: icoana Maicii Domnului. Plecare din Bucuresti, Ploiesti si Brasov.
utilizati FORMULARUL DE INSCRIERE (click aici) 
Pret 300Lei/persoana

Manastirea Putna, Manastirea Sucevita, Manastirea Moldovita, Manastirea Voronet, Manastirea Dragomirna, Manastirea Rasca, Cetatea Sucevei, Muzeul Satului Bucovinean, Manastirea Secu si Manastirea Sihastria: pe urmele marilor duhovnici: Parintele Cleopa, Parintele Paisie Olaru, Parintele Ioanichie Balan, Casa Memoriala Ion Creanga Humulesti, Manastirea Bogdanesti, Cheile Bicazului, Lacul Rosu.          Plecare din Bucuresti, Ploiesti si Brasov.       
        utilizati FORMULARUL DE INSCRIERE (click aici) 
Pret 250Lei/persoanaManastirea Oasa
3) 1-3 septembrie 2017 - “Recunostinta si Traditie” – Pelerinaj la PRISLOP si Oasa, traversare TransAlpina.
Manastirea Prislop: inchinare la mormantul Parintelui Arsenie Boca, Manastirea Afteia (drumetie usoara), Manastirea Sfantul Ioan Botezatorul, Traversare Muntii Parang pe TransAlpina, cea mai inalta sosea din Romania, Manastirea Oasa, Lacul Oasa, Manastirea Obarsia Lotrului.     
                       
Plecare din Bucuresti, Ploiesti si Pitesti.
Pret 175Lei/persoana


Programul cuprinde: Manastirea Sf. Maria Techirghiol, inchinare la mormantul Parintelui Arsenie Papacioc, Manastirea Sf. Filip: moastele Sfintilor Martiri, Manastirea Dervent: cruci tamaduitoare, izvor tamaduitor, Icoana Maicii Domnului facatoare de minuni, Manastirea Pestera Sfantului Andrei: inchinare la Moastele Sf. Andrei. Relaxare si plimbare pe malul Marii Negre. Bulgaria: Castelul Reginei Maria de la Balchik, Gradina Botanica, Cap Kaliakra, ferma de midii. Manastiri din Tulcea: Manastirea Saon, Manastirea Cocos, Manastirea Celic-Dere, plimbare cu vaporasul in Delta Dunarii, peisaje unice (optional).    Plecare din Bucuresti, Ploiesti.
utilizati FORMULARUL DE INSCRIERE (click aici) 
Pret 240Lei/persoana


Parintele Arsenie Boca
5) 15-16-17 septembrie 2017 - Chilia Parintelui Arsenie Boca din Muntii Fagaras
Programul cuprinde Manastirea Brancoveanu Sambata de Sus. Drumetie in Muntii Fagaras pe Valea Sambetei pana la Chilia Parintelui Arsenie Boca (aproximativ 6 ore dus-intors, in functie de ritm). (este optional, drumetie numai cu incaltaminte specifica si conditie fizica buna)Sfanta Liturghie la Manastirea Brancoveanu, Schitul Sinca Veche, inchinare la moastele Sfantul Nectarie - "Templul ursitelor" - Schitul Sinca Noua, epitrahilul Parintelui Arsenie Boca. Plecare din Bucuresti, Ploiesti si Brasov.

Pret 150Lei/persoana

6) 23 Septembrie 2017 - "Meteorele Romaniei" - Namaiesti, Corbii de Piatra si Cetatuia lui Negru Voda. 
Construita pe o stanca inalta, la altitudinea de 881 de metri, moastele Sfantului Ioanichie). Icoana Maicii Domnului de la Namaiesti, atribuita Evanghelistului Luca, drumetie urcus la Manastirea Cetatuia, Manastirea Corbii de Piatra, Manastirea Negru Voda, moastele Sfantului Ioanichie cel nou de la Muscel. 
Pret 75lei/persoana

Acop. Maicii Domnului
7) 30 sept - 1 oct. 2017 – “Acoperamantul Maicii Domnului” – Pelerinaj.
Programul cuprinde Manastirea Cotmeana, Manastirea Prislop: mormantul Pr. Arsenie Boca, Manastirea Jiet: participare la Sfanta Liturghie in mijlocul muntilor, Cascada Jiet, Manastirea Cozia, Manastirea Lainici: icoana Maicii Domnul Grabnic Ascultatoare, Sf. Irodion, Sf. Serafim de Sarov, Horezu: ceramica romaneasca.                                                               
Plecare din Bucuresti, Ploiesti si Pitesti.

utilizati FORMULARUL DE INSCRIERE (click aici) 
Pret 175Lei/persoana


Sfanta Parascheva
8) 12-15 oct. 2017 - Pelerinaj la Iasi, Praznic Sfanta Cuvioasa Parascheva
Plecare pe 11 oct ora 18,00 spre Iasi, Catedrala Mitropolitana, se trece pe la Moastele Sfintei Parascheva. Programul cuprinde, in functie de timpul necesar trecerii pe la Sfintele moaste, Manastirile din Iasi: Vladiceni: intalnire cu Parintele Calistrat, Sfintii Trei Ierarhi, Cetatuia, Hadambu: icoane facatoare de minuni si apoi Manastiri din Neamt: Manastirea Sihastria: mormantul pr. Cleopa Ilie, Manastirea Camarzani, Boroaia – Sf. Maslu la Parintele Argatu, Manastirea Neamtu, Manastirea Bogdanesti, Manastirea Petru Voda: rugaciuni la mormantul Parintelui Justin.    Plecare din Bucuresti, Ploiesti si Brasov.                                                    
utilizati FORMULARUL DE INSCRIERE (click aici) 
Pret 175Lei/persoana


9) 4 Noiembrie 2017(S) – "Trei mari Sfinti vindecatori" - Pelerinaj la Giurgiu cu traversare in Bulgaria
la Pestera Sfantului Dimitrie cel Nou. Manastiri din Giurgiu: Biserica Draganescu: pictura vizionara a Parintelui Arsenie Boca, Manastirea Sfantul Ioan Rusul: inchinare la moastele Sf. Ioan Rusul, Manastirea Comana: moastele Sf. Nectarie vindecatorul si ale Sfintei Ecaterina, BULGARIA: Pestera Sfantului Dimitrie Basarabovo. Carte de identitate obligatorie la vama.       
Plecare din Bucuresti si Ploiesti.

Pret 65 lei/persoana

mormantul Parintelui Arsenie Boca
10) 28 Noiembrie 2017 - Parastasul Parintelui Arsenie Boca
Plecare seara direct la Manastirea Prislop, se ajunge in cursul diminetii, inchinare si rugaciune la mormantul Parintelui Arsenie Boca. Participare la Sfanta Liturghie si Parastas. Plecare din Bucuresti, Ploiesti si Brasov. 


Pret 100 Lei/persoana


Sfantul Andrei
11) 30 Nov – 2 dec. 2017 – “Praznic Sfantul Andrei – Ocrotitorul romanilor”. Ziua Nationala a Romaniei la Alba Iulia
(30 nov. si 1 dec. - zile libere)
Manastirea Brancoveanu Sambata de Sus, Sibiu: Catedrala Sf. Andrei Saguna, Sfantul Andrei Saguna, Manastirea Ramet: Sfantul Ghelasie de la Ramet, Alba Iulia - Cetatea si Catedrala Reintregirii Neamului - participare la evenimentele organizate cu prilejul Zilei Nationale, Blaj, Cetatea Sighisoarei, Manastirea Sfantul Dimitrie Sighisoara.        
Eveniment de cinstire a portului popular romanesc (oricine doreste poate participa la Sfanta Liturghie in costum popular, indiferent de zona).                                         
Plecare din Bucuresti, Ploiesti si Brasov.

Pret 175 lei/persoana
  
Pentru inscrieri si informatii: 0742268568, 0724525041, d-na Adriana
Va oferim servicii de relaxare si reculegere prin organizare de evenimente cu tematici specifice. Pentru realizarea programelor care se desfasoara in alta localitate, transportul se face cu autocarul. Insotitor organizator si preot invitat prezenti functie de disponibilitate, atmosfera plina de istorie si spiritualitate, intalniri cu mari duhovnici, participare la Sfintele Slujbe la manastiri, drumetii, plimbari in aer liber. 
La drum cu sufletul! este ideea care ne anima in organizarea evenimentelor noastre care presupun comunicare, milostenie, recunostinta, liniste si reculegere, miscare si conectare cu natura inconjuratoare. O comunitate de oameni simpli, cu inimi deschise si care au aceleasi preocupari, in centrul atentiei noastre fiind rugaciunea si recunostinta. Intalniri cu anumite teme, intaniri cu mari duhovnici sau Parinti care ne impartasesc experienta lor, participari la Praznice, Sfinte Liturghii, evenimente specifice.

PROCEDURA DE INSCRIERE:  

Pentru a participa la orice pelerinaj va invitam:

1) Sa studiati cu atentie programul pelerinajului (traseu, cazare, pret, conditii de participare detaliate pe site). Daca doriti informatii suplimentare, sunati sau trimiteti email pelerinaje@email.com pentru a lamuri orice intrebare referitoare la evenimentul ales;

SAU
sa trimiteti un simplu email cu datele dvs: Nume, prenume, oras si pelerinajul solicitat la pelerinaje@email.com si veti primi un Contract de servicii care trebuie studiat, completat de dvs. si trimis inapoi pe mail, precum si o factura proforma pentru plata serviciilor. (daca nu aveti posibilitate de a printa si scana contractul, nu este nicio problema. E suficient sa ne scrieti pe email ca ati citit si sunteti de acord cu prevederile contractului si il veti aduce semnat la autocar).


4) Locurile se ocupa in ordinea platii, iar plata se face in principal in contul firmei NUMAI dupa ce ati trimis acordul dvs privind prevederile contractului sau ati semnat contractul.

Apologetikos Serv SRL, CUI 32136877
Banca: Unicredit Bank Ploiesti II
Contul: RO10 BACX 0000 0009 2801 0001

Este usor sa achitati la orice sucursala Unicredit Bank, simplu, intr-un loc sigur, fara sa asteptati la rand si fara sa platiti nimic in plus. Veti primi o chitanta de incasare.

5) Atentie! Doar completarea Contractului si semnarea acestuia nu va asigura un loc in autocar. Numai dupa efectuarea platii vi se va confirma locul in autocar. Inainte de a achita va rugam sa sunati pentru a verifica disponibilitatea locurilor.

6) Imediat ce ati achitat veti primi locul in autocar. Daca achitati fara sa studiati contractul se considera ca sunteti de acord cu prevederile acestuia si trebuie sa il semnati la plecare pentru a participa la eveniment.

7) Cu 2-3 zile inante de plecare se va confirma inca o data locul si ora plecarii.
8) Cazarea se achita in pelerinaj direct la manastire sau pensiune, functie de evenimentul ales.
9) Locul de debarcare este fixat si va fi acelasi cu locul imbarcarii, fara exceptii.


Observatii si conditii de participare:


ATENTIE: In pelerinaj NU se fumeaza la manastiri si in apropierea celorlalti pelerini! Pelerinul pleaca de acasa pentru rugaciune si multumire catre Bunul Dumnezeu, nu cauta confortul, incearca sa ajute pe cei din jur, inarmat cu rabdare si bunacuviinta, nu deranjeaza pe cei din jur, ci le acorda respectul cuvenit.
1. Pretul nu include: vizitarea obiectivelor de pe traseu si cazarea, taxele de trecere cu bacul sau de trecere a granitei, acolo unde este cazul.
2. Masa se va asigura individual, autocarul opreste pe traseu pentru aprovizionare daca sunt solicitari, fiind in sarcina pelerinilor sa isi asigure mancare la pachetel si/sau sa se aprovizioneze cand autocarul opreste. Va rugam sa solicitati oferta detaliata pentru fiecare pelerinaj.
3. Cazarea se achita la Manastire 15-35lei/persoana/zi, in functie de Manastire. Primeaza locatia si nu confortul cazarilor. Cazarea se face la Manastiri in conditiile oferite de acestea (la comun, multe paturi, grupuri sanitare comune). In cazul in care se solicita confort sporit la cazare, numai unde este posibil, este necesara rezervare si se plateste diferenta de confort. In functie de disponibilitate, locul de cazare se poate modifica. Va rugam sa solicitati informatii despre locul de cazare, deoarece preturile potfi diferite. Inscrierile au inceput la data publicarii ofertei (noiembrie 2016).
4. Locurile in autocar se ocupa NUMAI in ordinea platii (minim avans 50%. Restul de 50% se achita cu minim o luna inaintea plecarii pentru pastrarea locului.). Ne rezervam dreptul de a ne alege clientii. Oferta se poate modifica in orice moment, fara preaviz. Va rugam sa studiati programele cu atentie pentru a fi informat exact despre conditiile de participare.
5. Nu se admit retrageri si nu se returneaza banii incepand cu trei saptamani inaintea plecarii (fara exceptie, clientul trebuie sa gaseasca inlocuitor pe cheltuiala sa pentru a nu pierde banii). Traseul poate suferi modificari in functie de starea drumurilor, conditiile meteo etc. Obiectivele se viziteaza numai daca sunt deschise publicului in perioada respectiva.
6. Preturile sunt valabile pentru grup de minim 45 persoane. Daca grupul este mai mic de 45 persoane, pelerinii vor fi informati asupra costurilor suplimentare daca acestea exista, costuri ce nu depasesc 15% din pretul transportului. In cazul in care majorarea depaseste 15%, pelerinul poate solicita rambursarea sau poate opta pentru un alt pelerinaj. 
7. Programele cuprind foarte multe obiective pentru a fi cat mai utile pelerinului pentru a atinge scopul propus. In functie de evenimente intalnite pe traseu: conditii meteo, starea drumurilor, prelungirea Sfintelor slujbe, sarbatori si evenimente speciale, ce nu pot fi prevazute, este posibila depasirea orei 24 la intoarcerea acasa.
8. In cazul neprezentarii pelerinului la locul de imbarcare la data si la ora stabilita, indiferent de motiv, acesta va pierde dreptul de a participa si nu i se va rambursa suma achitata.
9. Locul debarcarii este acelasi cu locul de imbarcare, in fiecare oras, fara exceptie.
Pe parcursul anului pot apare si alte oferte sau modificari ale programului. Vizitati site-ul nostru pentru detalii:Niciun comentariu: