09 aprilie 2017

20-21 Mai 2017 - Pelerinaj la Prislop, Parintele Arsenie Boca


Ziua I: Manastirea Turnu - Manastirea Prislop: rugaciune la mormantul Parintelui Arsenie Boca, cazare in zona.
Ziua II: Manastirea Prislop Sfanta Liturghie - Manastirea Lainici: icoana Maicii Domnului grabnic ascultatoare, moastele Sf. Irodion, Sf. Serafim de Sarov s.a.

Plecare din Bucuresti, Ploiesti si Pitesti. 

           
Pret 175 lei/persoana


**Oferta speciala: in perioada 12-30 aprilie beneficiati de un discount de 25lei/persoana pentru acest pelerinaj!! **


Informatii si inscrieri:

tel. 0742268568, 0724-525041

Cazarea este rezervata se face la Pensiune (30-35lei/persoana/noapte, camere de 3-4 locuri) si se achita local. (Exista posibilitati de cina meniu fix 20 lei si mic dejun 15lei).


Servicii:
Pentru realizarea evenimentelor transportul se face cu autocarul, vor fi prezenti un insotitor organizator si un preot invitat (functie de disponibilitate). 
Participare la Sf. Liturghie, relaxare, rugaciune, comunicare, atmosfera incarcata de spiritualitate, relaxare, natura. Deplasarile noastre sunt evenimente de relaxare si reculegere, organizate cu anumite teme de discutie si cu anumite ocazii (Praznice, zile comemorative etc) si se desfasoara in scopul rugaciunii si participarii la Sfintele slujbe, nu sunt deplasari turistice, nu sunt excursii.


Locurile se ocupa in ordinea platii, iar plata se face in principal in contul firmei organizatoare:
Apologetikos Serv SRL, CUI 32136877
Banca: Unicredit Bank Ploiesti II
Contul: RO10 BACX 0000 0009 2801 0001

Se achita usor, fara comision, la orice sucursala Unicredit Bank, se elibereaza chitanta. 
Imediat ce ati achitat veti primi locul in autocar.

 Cu 2-3 zile inante de plecare vom confirma impreuna cu dvs locul si ora plecarii.

Observatii: Pretul nu include: vizitarea obiectivelor de pe traseu. Masa se va asigura individual la pachetel, fiind sarcina pelerinului sa isi asigure cele necesare. Nu se admit pretentii la cazare. In functie de disponibilitate locul de cazare se poate modifica. Traseul poate suferi modificari in functie de starea drumurilor, conditiile meteo, cazare etc.
Locurile in autocar se ocupa in ordinea platii. Nu se admit retrageri si nu se returneaza banii incepand cu patru saptamani inaintea plecarii. Clientul trebuie sa gaseasca inlocuitor. 

Niciun comentariu: