08 decembrie 2016

24-26 martie 2017 - "Buna Vestire", Prislop si Nicula

24-26 Martie 2017 - “Buna Vestire" - Pelerinaj la PRISLOP si NICULA 

 FORMULARUL cerere info (click aici) 


Manastirea Brancoveanu, Sambata de Sus, mormantul Pr. Teofil ParaianManastirea Prislop, inchinare si rugaciune la mormantul Parintelui Arsenie Boca. Manastirea Ramet: icoana Maicii Domnului Pantanassa, moastele Sf. Ghelasie de la Ramet, AIUD: moastele Sfintilor Martiri din inchisorile comuniste, Manastirea Dumbrava: asezamant social copii si batrani, Manastirea NICULA: icoana Maicii Domnului facatoare de minuni, Cetatea Alba Carolina si Catedrala Alba Iulia                    

Participare la Sfanta Liturghie Buna Vestire, Sfanta Liturghie si Sfantul Maslu "Duminica Sfantului Ioan Scararul"
Plecare din Bucuresti, Ploiesti si BrasovPret 175Lei/persoana


Informatii si inscrieri:


tel. 0742268568, 0724-525041
La drum cu sufletul! este ideea care ne anima in organizarea evenimentelor noastre care presupun comunicare, milostenie, recunostinta, liniste si reculegere, miscare si conectare cu natura inconjuratoare. O comunitate de oameni simpli, cu inimi deschise si care au aceleasi preocupari, in centrul atentiei noastre fiind rugaciunea si recunostinta. Intalniri cu anumite teme, intaniri cu mari duhovnici sau Parinti care ne impartasesc experienta lor, participari la Praznice, Sfinte Liturghii, evenimente specifice.
Servicii:
- Transport autocar (aer conditionat, soferi profesionisti).
- Insotitor organizator si preot invitat (functie de disponibilitate), relaxare si rugaciune, atmosfera plina de istorie si spiritualitate, participare la Sfanta Liturghie.
PROCEDURA DE INSCRIERE este simpla. Click aici

Cazarea nu este inclusa, 2 nopti si se face la Manastirea Ramet 25-35 lei/ persoana/ noapte, camerele pot fi de 3-4-5-6 persoane) si se achita la local (pot exista modificari in ceea ce priveste locul de cazare, in functie de gradul de ocupare). Pretul difera functie de confort (baie comuna sau baie in camera, numar de paturi).

Observatii: Pretul nu include: vizitarea obiectivelor de pe traseu. Masa se va asigura individual la pachetel, fiind sarcina pelerinului sa isi asigure cele necesare. Cazarea se face la Manastiri, in conditiile oferite de acestea. Nu se admit pretentii la cazare, casa de oaspeti a manastirii este parte din manastire, camerele sunt curate si modeste. In functie de disponibilitate locul de cazare se poate modifica. Traseul poate suferi modificari in functie de starea drumurilor, conditiile meteo, cazare etc.
Locurile in autocar se ocupa in ordinea platii. Nu se admit retrageri si nu se returneaza banii incepand cu patru saptamani inaintea plecarii. 

Niciun comentariu: