09 aprilie 2017

12-18 august Transilvania si Maramures


 FORMULARUL cerere info (click aici) 


Plecari din Bucuresti, Ploiesti si Brasov*/Pitesti* (functie de traseu)

0742 268568, 0724 525041, pelerinaje@email.comFacebook Pelerini


Adormirea Maicii Domnului - 
Traditii in Transilvania si Maramures

12-18 August 2017

Se spune că Maramureşul trebuie vizitat şi cu ochii şi cu sufletul! 


TRASEUL: Bucuresti - Ploiesti – Brasov – Fagaras – Sibiu – Aiud – Turda – Cluj Napoca – Dej - Targu Lapus – Sighetul Marmatiei – Viseu – Moisei – Dej - Gherla - Brasov – Ploiesti - Bucuresti
SAPANTA

Ziua I, 12 august – plecare din Bucuresti, Ploiesti si  Brasov –  Fagaras - Manastirea Brancoveanu, Sambata – Sibiu – Alba Iulia - Manastirea Rametcazare.
Ziua II, 13 august – Manastirea Nicula: inchinare la icoana Maicii Domnului - Manastirea Casiel: intalnire cu un mare duhovnic  Manastirea Rohia, icoana Maicii Domnului, N. Steinhardt – Manastirea RohitaManastirea Barsana, cazare.
Ziua III 14 august Biserica Ieud Manastirea Moisei: inchinare la icoana Maicii Domnului, participare la procesiunile ce se desfasoara la icoana Maicii Domnului, Prohodul Maicii Domnului, Manastirea Barsana, cazare. 
Ziua IV, 15 august – Manastirea Barsana, Sfanta Liturghie praznic Adormirea Maicii Domnului - timp liber, sarbatoarea satului.
Ziua V, 16 august – Plimbare cu mocanita la Viseu (optional) - Manastirea Botiza - Manastirea Dragomiresti: Icoana Maicii Domnului.
Ziua VI, 17 august -  Sapanta cimitirul vesel si Manastirea Sapanta Peri, cea mai inalta constructie din lemn din Europa Lacul Albastru, drumetie - Manastirea Stramba: icoana Maicii Domnului Dulcea Sarutare - Catedrala Cluj.
Ziua VII, 18 august – Sfanta Liturghie - Brasov – Ploiesti - Bucuresti.
Procesiune la Moisei


Transport cu autocar, aer conditionat, instalatie audio, organizator eveniment si preot invitat (functie de disponibilitate);
- Participare la Sfanta Liturghie Praznic Adormirea Maicii Domnului,
- Traditii maramuresene, atmosfera incarcata de spiritualitate, relaxare, comunicare, conexiune cu natura, drumetie.
Imagini din Pelerinaj click aici
Pret: 300 lei/persoana
Pentru informatii si inscrieri,
tel. 0742-268568,
0724-525041
Facebook Pelerini
1. Cazarea la manastiri/pensiuni nu este inclusa si poate varia intre 25 - 45 leipersoana/zi, astfel: 
Ramet: 12.08, pretul variaza intre 25 - 35 lei/persoana, functie de confort: 25 lei la camere de 4-5-6 paturi, conditii la comun si 35lei pentru camere 2-3-4 paturi cu baie.
Barsana: 13.08,14.08, 15.08 si 16.08: vila cu camere cu 4-5 paturi, 25lei/pers./noapte SAU la Pensiunea manastirii, camere de 2-3 paturi 45-50lei/pers./noapte). 
Stramba: 17.08 manastire: 25lei/pers.** (functie de disponibilitate)

Este obligatorie rezervarea la inscriere pentru un anumit tip de camera, functie de disponibilitate (daca la momentul respectiv mai este posibila optiunea). In cazul in care nu ati anuntat, repartizarea se va face de organizator.

2. Masa 
Masa se asigura individual. Manastirea Barsana dispune de Autoservire pentru pelerini unde se poate servi cina si pentru aprovizionare cu cele necesare. In restul pelerinajului, autocarul opreste pentru aprovizionare in locuri specifice.

3. Optionale:

Transport cu Tren Mocanita pe Valea Vaserului (plimbare 5 ore) aproximativ 60lei/persoana (pot exista posibilitati de reducere daca se prezinta carnet student, elev, cupon pensionar - reducerea este valabila in functie de oferta locala). 


Locurile se ocupa in ordinea platii, iar plata se face in principal in contul firmei organizatoare, dupa consultarea si incheierea unui contract de servicii:
Apologetikos Serv SRL, CUI 32136877
Banca: Unicredit Bank Ploiesti II
Contul: RO10 BACX 0000 0009 2801 0001

Se achita usor, fara comision, la orice sucursala Unicredit Bank, se elibereaza chitanta. 
Imediat ce ati achitat veti primi locul in autocar.

 Cu 2-3 zile inante de plecare vom confirma impreuna cu dvs locul si ora plecarii.

Observatii: Pretul nu include: vizitarea obiectivelor de pe traseu. Masa se va asigura individual la pachetel, fiind sarcina pelerinului sa isi asigure cele necesare. In apropiere de locul de cazare exista posibilitati de cina. In functie de disponibilitate locul de cazare se poate modifica. Traseul poate suferi modificari in functie de starea drumurilor, conditiile meteo, cazare etc.
Locurile in autocar se ocupa in ordinea platii. Nu se admit retrageri si nu se returneaza banii incepand cu patru saptamani inaintea plecarii. Clientul trebuie sa gaseasca inlocuitor. 

Niciun comentariu: