01 februarie 2018

IASI, Sfanta Parascheva

1) 11-14 oct. 2018 - "Sfanta Cuvioasa Parascheva" - Pelerinaj la Iasi
Plecare 10 oct. seara catre Iasi, Catedrala Mitropolitana, se trece pe la Moastele Sfintei Parascheva. Programul cuprinde, in functie de timpul necesar trecerii pe la Sfintele moaste, Manastirile din Iasi: Vladiceni: intalnire cu Parintele Calistrat, Sfintii Trei Ierarhi, Dobrovat si apoi Manastiri din Neamt: Manastirea Sihastria: mormantul marilor parinti duhovnici: Cleopa Ilie, Paisie Olaru, Ioanichie Balan, Manastirea Camarzani, Boroaia – participare la Sfantul Maslu la Parintele Argatu, Manastirea Rasca, Manastirea Bogdanesti, Manastirea Neamtu, Manastirea Petru Voda: rugaciuni la mormantul Parintelui Justin. Atentie inscrieri timpurii, locuri limitate!
Bucuresti, Ploiesti si Brasov*
Pret 175Lei/persoana

Programul integral pe zile click aici

2) NOU! 20-21 oct. 2018 - "Sfanta Cuvioasa Parascheva" - Pelerinaj la Iasi
Iasi, Catedrala Mitropolitana, se trece pe la Moastele Sfintei Cuvioase Parascheva. Programul cuprinde, in functie de timpul necesar trecerii pe la Sfintele moaste, Manastirile din Iasi: Vladiceni: intalnire cu Parintele Calistrat, Sfintii Trei Ierarhi, Hadambu: icoana Maicii Domnului, Manastirea Bujoreni.
Plecari din Bucuresti, Ploiesti
Pret 155Lei/persoana


Pentru informatii si inscrieri:
0742-268568,0724-525041,
e-mail: pelerinaje_ro@yahoo.comD-na Adriana   Servicii: transport cu autocarul, insotitor de grup organizator, preot invitat (functie de disponibilitate) atmosfera plina de istorie si spiritualitate, participare la Sfanta Liturghie si alte Sfinte slujbe la manastiri.

Pretul nu include cazarea la pensiune aproximativ 40-50lei/pers /noapte, camere de 2-3-4 paturi.
            

Niciun comentariu: