17 martie 2018

11-18 august - Maramures Adormirea Maicii Domnului

Plecari din Bucuresti, Ploiesti 

0742 268568, 0724 525041, pelerinaje@email.comFacebook PeleriniTraseul include Sighisoara: Cetatea si Manastirea Sf. Dimitrie, Manastirea Ramet, Manastirea Nicula: icoana Maicii Domnului, Manastirea Casiel: intalnire cu un mare duhovnic, Parintele Serafim, Manastirea Rohia: icoana Maicii Domnului, Manastirea Barsana, Bisericile din lemn din Ieud si Rozavlea,  Manastirea Moisei: icoana Maicii Domnului, participare la procesiunile de Adormirea Maicii Domnului, Borsa drumetie in Muntii Rodnei, Cascada Cailor, Manastirea Stramba: icoana Maicii Domnului Dulcea Sarutare, Apuseni: Cascada Rachitele: drumetie, Manastirea Lupsa. Plecare din Bucuresti, Ploiesti si Brasov.

Pret 325Lei/persoana

        
Pentru inscrieri si informatii: 0742268568, 0724525041, d-na Adriana

Va oferim servicii de relaxare si reculegere prin intermediul pelerinajelor la Manastiri si alte evenimente.
Pentru realizarea programelor transportul se face cu autocarul. Insotitor organizator si preot invitat, (functie de disponibilitate), atmosfera plina de istorie si spiritualitate, intalniri cu mari duhovnici, participare la Sfintele Slujbe la manastiri. Cazarea nu este inclusa, este rezervata si va fi, in medie, 40-50lei/persoana /noapte si se achita local.

PROCEDURA DE INSCRIERE:  

Pentru a participa la orice pelerinaj va invitam:
1) Sa studiati cu atentie programul pelerinajului (traseu, cazare, pret, conditii de participare detaliate pe site). Daca doriti informatii suplimentare, sunati sau trimiteti email pelerinaje@email.com pentru a lamuri orice intrebare referitoare la evenimentul ales;
2) Sa completati FORMULARUL DE INSCRIERE si detalii (click aici)
3) Locurile se ocupa NUMAI in ordinea platii, plata se face in cont bancar dupa semnarea contractului. Contractul va este trimis pe mail pentru studiu dupa completarea formularului de inscriere. Prin efectuarea platii, confirmati ca sunteti de acord cu conditiile de participare si contractul, afisat public pe site. 

Apologetikos Serv SRL
CUI 32136877
RO10 BACX 0000 0009 2801 0001
Unicredit Bank Ploiesti Niciun comentariu: