19 ianuarie 2018

22 aprilie Moastele Sfantului Gheorghe


22 Aprilie 2018 - "Duminica Femeilor Mironosite" – Pelerinaj
Mana dreapta a Sfantului Mare Mucenic Gheorghe va fi adusa din Muntele Athos pentru inchinare la Manastirea Pantocrator


Manastirea cu Hramul Sfanta Maria Magdalena: zi de Praznic, Sfanta Liturghie, inchinare la moastele Sfintei Maria Magdalena si la Mana Sfantului Mare Mucenic Gheorghe. Va fi adusa si Icoana Maicii Domnului Indrumatoarea, Biserica Letca Noua: icoana Maicii Domnului, Biserica Draganescu: pictura Parintelui Arsenie Boca, Manastirea Sfantul Nectarie: inchinare la moastele Sfantului Nectarie, mare vindecator.             
Eveniment de cinstire a portului popular romanesc  - oricine doreste poate participa la Sfanta Liturghie in costum popular, indiferent de zona.           
Plecare din Bucuresti si Ploiesti.            

Pret 55 lei/persoana

Maica Domnului Indrumatoarea
Pentru inscrieri si informatii: 0742268568, 0724525041, d-na Adriana

Va oferim servicii de relaxare si reculegere prin intermediul pelerinajelor la Manastiri si alte evenimente.
Pentru realizarea programelor transportul se face cu autocarul. Insotitor organizator si preot invitat, (functie de disponibilitate), atmosfera plina de istorie si spiritualitate, intalniri cu mari duhovnici, participare la Sfintele Slujbe la manastiri.

PROCEDURA DE INSCRIERE:  

Pentru a participa la orice pelerinaj va invitam:
1) Sa studiati cu atentie programul pelerinajului (traseu, cazare, pret, conditii de participare detaliate pe site). Daca doriti informatii suplimentare, sunati sau trimiteti email pelerinaje@email.com pentru a lamuri orice intrebare referitoare la evenimentul ales;
2) Sa completati FORMULARUL DE INSCRIERE si detalii (click aici)
Niciun comentariu: