17 martie 2018

28-29 iulie 2018 - Pelerinaj Prislop

Plecari din Bucuresti, Ploiesti si Brasov*/Pitesti* (functie de traseu)

28-29 iulie 2018 - Pelerinaj la PRISLOP


Parintele Arsenie Boca


Manastirea Prislop: inchinare la mormantul Parintelui Arsenie Boca, chilia sapata in stanca a Sfantului Ioan de la Prislop, Manastirea Cotmeana. Manastirea Cozia, Manastirea Lainici: participare la Sfanta Liturghie Nasterea Sfantului Ioan Botezatorul, Manastirea Bistrita: moastele Sfantului Grigorie Decapolitul.
Plecare din Bucuresti, Ploiesti, Pitesti.   

Oferta speciala! Pret 135lei/persoana 

     
Ziua I.  plecare din Bucuresti, Ploiesti, Pitesti –  Manastirea Cotmeana: icoana Maicii Domnului imblanzirea tuturor vrajmasilor - Manastirea Cozia - Manastirea Prislop: mormantul Parintelui Arsenie Boca, Chilia Sfantului Ioan de la Prislop – Sebes/Hateg, cazare.

Ziua II  Manastirea Lainici: Participare la Sfanta Liturghie  - Manastirea Bistrita

moastele Sfantului Grigorie Decapolitul - 

 - Ramnicu Valcea - Bucuresti - Ploiesti

Pentru informatii si inscrieri:
tel. 0742-268568, 
0724-525041 
Facebook Pelerini

Servicii:
Transport cu autocar, aer conditionat, instalatie audio, organizator de grup, preot invitat, atmosfera incarcata de spiritualitate, drumetie, relaxare.

La drum cu sufletul! este ideea care ne anima in organizarea evenimentelor noastre care presupun comunicare, milostenie, recunostinta, liniste si reculegere, miscare si conectare cu natura inconjuratoare. O comunitate de oameni simpli, cu inimi deschise si care au aceleasi preocupari, in centrul atentiei noastre fiind rugaciunea si recunostinta. Intalniri cu anumite teme, intaniri cu mari duhovnici sau Parinti care ne impartasesc experienta lor, participari la Praznice, Sfinte Liturghii, evenimente specifice.

Cazarea la pensiuni nu este inclusa, media fiind de 35 - 50 lei/noapte/persoana, camere de 2-3-4 persoane si se achita local.


ATENTIE: In pelerinaj NU se fumeaza la manastiri si in apropierea celorlalti pelerini, din respect! Pelerinul pleaca de acasa pentru rugaciune si multumire catre Bunul Dumnezeu, nu cauta confortul, incearca sa ajute pe cei din jur, inarmat cu rabdare si bunacuviinta, nu deranjeaza pe cei din jur, ci le acorda respectul cuvenit.


Conditii de inscriere si observatii:

1. Pretul nu include vizitarea obiectivelor de pe traseu; masa se va asigura individual la pachetel, autocarul opreste pentru aprovizionare daca traseul are mai multe zile si daca sunt solicitari, in locuri specifice. Este sarcina fiecarui participant sa-si asigure hrana pe timpul zilei la pachetel.
2. Traseul poate suferi modificari in functie de vreme, starea drumurilor, disponibilitate la cazare etc. Programul actiunii poate fi modificat de către conducatorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective, in functie de anumite situatii speciale.
3. Manastirile se viziteaza daca sunt deschise publicului si daca accesul catre ele nu este blocat.
4. Cazarea se poate modifica in functie de disponibilitate.
5. Locurile in autocar se ocupa in ordinea platii. Pretul pelerinajului este acelasi indiferent de punctul de imbarcare.

Niciun comentariu: