16 octombrie 2018

30 nov - 2 dec 2018 - 100 de ani Romania la Alba Iulia

30 Nov – 2 dec. 2018 – "100 de ani, Romania", Ziua
Nationala a Romaniei la Alba Iulia


Va propunem sa participam impreuna la evenimentul ce marcheaza implinirea a 100 de ani de la semnarea Actului Marii Uniri la Alba Iulia, un eveniment unic in viata fiecaruia dintre noi. Un eveniment unic in existenta tarii noastre dragi: Romania. Vom participa la Sfanta Liturghie de praznic Sfantul Andrei, ocrotitorul romanilor, iar pasii ni se indreapta catre: Manastirea Brancoveanu Sambata de Sus, Sibiu: Catedrala, Sfantul Andrei Saguna, Manastirea Prislop: Parintele Arsenie Boca, Manastirea Ramet: Sfantul Ghelasie de la Ramet, Maica Domnului Panthanassa, vindecatoare de boli grave, Alba Iulia: Cetatea si Catedrala Reintregirii Neamului, Sala Unirii, Sfanta Liturghie, participare la festivitatile organizate de sarbatoarea Unirii in Cetatea Alba Carolina, masa festiva (optional).        Eveniment de cinstire a portului popular romanesc (oricine doreste are ocazia sa poarte cu mandrie costumul popular)

Pret 175lei/persoana

Pentru inscrieri si informatii: 0742268568, 0724525041, d-na Adriana

Maica Domnului
in straie populare
...Si ne e dor de-o sfînta sarbatoare, 
în care toti sa ne-adunam aici, 
si ne e dor de România Mare
si am ramas îngrozitor de mici.

Dar, Doamne, pune-Ti pe Cetate talpa, 
mai da-ne harul unui gest postum, 
mai cheama-ne, mai rabda-ne la Alba
si sa mai încercam macar acum. 
(Adrian Paunescu - Rugaciune pentru 1 decembrie)

Servicii incluse:
Pentru realizarea evenimentului transportul se face cu autocarul. Atmosfera plina de istorie si spiritualitate, participare la Sfanta Liturghie. Locurile se ocupa in ordinea platii. Plata se face foarte simplu in contul firmei noastre (fara niciun comision) dupa consultarea contractului de servicii. Inscrieri prin formularul de inscriere, la telefon sau pe email.

* Cazarea nu este inclusa, 35-50 lei de persoana/noapte, camere de 2-3-4 paturi, in functie de disponibilitate. Masa se asigura individual, exista posibilitati de masa in apropiere de cazare. Optional: cina festiva 60lei/persoana.Observatii si conditii de participare:
ATENTIE: In pelerinaj NU se fumeaza la manastiri si in apropierea celorlati pelerini, din respect! Pelerinul pleaca de acasa pentru rugaciune si multumire catre Bunul Dumnezeu, nu cauta confortul, incearca sa ajute pe cei din jur, inarmat cu rabdare si bunacuviinta, nu deranjeaza pe cei din jur, ci le acorda respectul cuvenit.
Pentru confortul tuturor nu se mananca in autocar! Ne rezervam dreptul de a ne alege clientii!

Niciun comentariu: