1-2 iulie 2017 - Prislop

Facebook Pelerini                 Formular de inscriere

1-2 iulie 2017 – Pelerinaj la Prislop: mormantul Parintelui Arsenie Boca

Programul cuprinde: 
Ziua I: Manastirea Turnu - Manastirea Prislop: rugaciune la mormantul Parintelui Arsenie Boca, cazare in zona.
Ziua II: Manastirea Prislop - Sfanta Liturghie la Manastirea Lainici: icoana Maicii Domnului grabnic ascultatoare, moastele Sf. Irodion, Sf. Serafim de Sarov s.a. - Manastirea Bistrita: Sfantul Grigorie Decapolitul, mare vindecator de boli grave, Horezu: ceramica romaneasca.

Plecare din Bucuresti, Ploiesti si Pitesti.            
Pret 150 lei/persoana


Plecari din Bucuresti, Ploiesti si Pitesti sau localitati aflate pe traseu.


Informatii si inscrieri: 
0742268568, 0724525041  - dna Adriana
pelerinaje@email.com

(Formular de inscriere)


La drum cu sufletul! este ideea care ne anima in organizarea evenimentelor noastre care presupun comunicare, milostenie, recunostinta, liniste si reculegere, miscare si conectare cu natura inconjuratoare. O comunitate de oameni simpli, cu inimi deschise si care au aceleasi preocupari, in centrul atentiei noastre fiind rugaciunea si recunostinta. Intalniri cu anumite teme, intaniri cu mari duhovnici sau Parinti care ne impartasesc experienta lor, participari la Praznice, Sfinte Liturghii, evenimente specifice.

Cazarea este rezervata se face la Pensiune (35-45lei/persoana/noapte, camere de 2-3-4 locuri) si se achita local. (Exista posibilitati de cina meniu fix si mic dejun).


Pentru realizarea evenimentelor transportul se face cu autocarul, vor fi prezenti un insotitor organizator si un preot invitat (functie de disponibilitate). 
Participare la Sf. Liturghie, relaxare, rugaciune, comunicare, atmosfera incarcata de spiritualitate, relaxare, natura. Deplasarile noastre sunt evenimente de relaxare si reculegere, organizate cu anumite teme de discutie si cu anumite ocazii (Praznice, zile comemorative etc) si se desfasoara in scopul rugaciunii si participarii la Sfintele slujbe, nu sunt deplasari turistice, nu sunt excursii.

In functie de conditiile de drum, meteo s.a, traseul se poate modifica, fara a afecta obiectivul principal: Manastirea Prislop.


PROCEDURA DE INSCRIERE:
Pentru a participa la pelerinaj este necesar
1) Sa studiati cu atentie programul pelerinajului (traseu, cazare, pret, conditii de participare detaliate mai jos), sa sunati sau sa trimiteti email pentru a lamuri orice intrebare referitoare la evenimentul ales;
2) Sa sunati sau sa trimiteti un email cu datele dvs: Nume, prenume, oras si pelerinajul solicitat la pelerinaje@email.com si veti primi un contract de servicii care trebuie studiat, completat si semnat de dvs. si o factura proforma pentru plata serviciilor. 

3) Pentru a va ajuta avem si un Formular de inscriere aici (click)
3) Locurile se ocupa in ordinea platii, iar plata se face in principal in contul firmei:
Apologetikos Serv SRL, CUI 32136877
Banca: Unicredit Bank Ploiesti II
Contul: RO10 BACX 0000 0009 2801 0001Se achita usor, fara comision, la orice sucursala Unicredit Bank, se elibereaza chitanta. 
4) Imediat ce ati achitat veti primi locul in autocar.
5) 2-3 zile inante de plecare vom confirma impreuna cu dvs locul si ora plecarii.ATENTIE: In pelerinaj NU se fumeaza la manastiri si nici in apropierea celorlalti pelerini - datoram respect celor din jurul nostru! Pelerinul pleaca de acasa pentru rugaciune si multumire catre Bunul Dumnezeu, nu cauta confortul, incearca sa ajute pe cei din jur, inarmat cu rabdare si bunacuviinta, nu deranjeaza pe cei din jur, ci le acorda respectul cuvenit.    

1. Pretul include organizarea evenimentului si transportul cu autocarul si NU INCLUDE CAZAREA. Cazarea este rezervata si se achita local, se face la Pensiune (40-45lei/persoana/noapte, camere de 2-3-4 locuri). Locul de cazare se poate modifica, in functie de disponibilitate. Va rugam sa solicitati informatii despre cazare in momentul inscrierii.
2. Pretul nu include: vizitarea obiectivelor de pe traseu, acolo unde este cazul.
3. Masa se va asigura individual, in general participantii sunt rugati sa aiba la dansii mancare la pachet, autocarul poate opri pe traseu pentru aprovizionare, daca sunt solicitari. Nu este timp pentru oprire la restaurant, obiectivele fiind foarte multe spre ajutorul pelerinului. 
4. In functie de disponibilitate, locul de cazare se poate modifica. Va rugam sa solicitati informatii despre locul de cazare.  

5. Locurile in autocar se ocupa NUMAI in ordinea platii (minim avans 50%. Restul de 50% se achita cu minim o luna inaintea plecarii).
6. Nu se admit retrageri si nu se returneaza banii incepand cu trei saptamani inaintea plecarii (clientul trebuie sa gaseasca inlocuitor pe cheltuiala sa pentru a nu pierde banii).
7. Traseul poate suferi modificari in functie de starea drumurilor, conditiile meteo, etc pe cat posibil fara a afecta obiectivele de vizitat. Obiectivele se viziteaza numai daca sunt deschise publicului in perioada respectiva.
Ne rezervam dreptul de a modifica oferta in orice moment, fara preaviz.
8. Preturile sunt valabile pentru grup de minim 40 persoane. Daca grupul este mai mic de 40 persoane, pelerinii vor fi informati asupra costurilor suplimentare, daca acestea exista, costuri ce nu depasesc 10-15% din pret. In cazul in care majorarea depaseste 15% pelerinul poate solicita rambursarea sau poate opta pentru un alt pelerinaj. In cazul in care se decide amanarea pelerinajului pentru o data ulterioara, pelerinul are dreptul sa decida daca ramane inscris.
9. Programele cuprind foarte multe obiective pentru a fi cat mai utile pelerinului. In functie de evenimente intalnite pe traseu: conditii meteo, starea drumurilor, prelungirea Sfintelor slujbe, sarbatori si evenimente speciale sau evenimente datorate grupului, ce nu pot fi prevazute, este posibila depasirea orei 24 la intoarcerea acasa.
10. In cazul neprezentarii pelerinului la locul de imbarcare si la ora stabilita, indiferent de motiv, acesta va pierde dreptul de a participa si nu i se va rambursa suma achitata.
11. Locul de imbarcare este acelasi cu locul debarcarii, in fiecare oras, fara exceptie.
  

    Niciun comentariu: