Oferta speciala! 20% DISCOUNT

 Multumim tuturor Pelerinilor care de-a lungul anilor au fost alaturi de noi! 
Bunul Dumnezeu randuieste in mod tainic cine si cum sa apara in viata noastra si de ce anume avem nevoie fiecare. Ii suntem recunoscatori pentru toate! 

Oferta speciala!!!

**oferta supusa unor termeni si conditii

PROGRAMUL DE PELERINAJE 2018 (click aici)


Va oferim sansa extraordinara de a achizitiona Pelerinajul pe care il doriti la
CEL MAI BUN PRET POSIBIL

Pentru orice pelerinaj de minim 3 (trei) zile, organizat in Romania in perioada MAI - SEPTEMBRIE 2018,

beneficiati de o reducere de 20% daca achitati pelerinajul in  Noiembrie si Decembrie 2017

SAU 

beneficiati de o reducere de 15% daca achitati pelerinajul in perioada Ianuarie - Februarie 2018.


BONUS de FIDELITATE!
In plus, pentru fidelitate, daca:
ati participat la cel putin un pelerinaj de minim 2 zile impreuna cu noi 
atunci

** aveti posibilitatea de a beneficia de un Bonus de 50euro la Pelerinajele organizate in Grecia si Israel DACA 
 achitati minim 50% din valoare in perioada Ianuarie si Februarie 2018 


(Oferta supusa unor termeni si conditii. Pentru detalii si informatii suplimentare va invitam sa ne contactati)

Conditii:

1. Oferta este valabila NUMAI pentru sumele platite in lunile noiembrie, decembrie 2017 sau ianuarie - februarie 2018 a Pelerinajelor la Manastirile din Romania, organizate in perioada Mai - Septembrie 2018 si numai pentru pelerinajele/evenimentele de minim 3 (trei) zile ce se desfasoara pe teritoriul Romaniei. 
2. Pentru Pelerinajul in Grecia si Pelerinajul in Israel se acorda bonus-ul de 50 euro/persoana numai daca se achita minim 50% din valoarea pelerinajului in perioada Noiembrie 2017 - Februarie 2018. 
2. Oferta nu poate fi cumulata cu alte oferte speciale.
3. Oferta este valabila numai pentru plata serviciilor oferite de firma noastra si NU INCLUDE serviciile adiacente (cazare, masa, intrari la obiective, alte taxe si orice servicii care nu sunt incluse in pretul initial).
4. Studiati cu atentie Conditiile de participare descrise in detaliu pe site.
5. In cazul platii unui avans (minim 50% din valoarea pelerinajului) reducerea se acorda NUMAI pentru suma achitata in perioadele mentionate.
6. Reducerea Bonus se acorda pentru Fidelitate si se refera numai la clientii care au participat la cel putin un pelerinaj de minim 2 zile si numai pentru plati in perioada Noiembrie 2017 - Februarie 2018.
6. Ne rezervam dreptul de a ne alege clientii.
7. Oferta noastra include preturi speciale pentru grupuri, functie de evenimentul ales si numarul participantilor. Va incurajam sa participati la pelerinajele noastre impreuna cu prietenii si veti beneficia de reduceri. Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati.
8. La drum cu sufletul! este ideea care ne anima in organizarea evenimentelor noastre care presupun comunicare, milostenie, recunostinta, liniste si reculegere, miscare si conectare cu natura inconjuratoare. O comunitate de oameni simpli, cu inimi deschise si care au aceleasi preocupari, in centrul atentiei noastre fiind rugaciunea si recunostinta. Primeaza armonia si nu confortul cazarilor. Intalniri cu anumite teme, intaniri cu mari duhovnici sau Parinti care ne impartasesc experienta lor, participari la Praznice, Sfinte Liturghii, evenimente specifice. Evenimentele nu au conotatie turistica.

9. Studiati cu atentie capitolul Termeni si Conditii de participare la evenimente. Toate conditiile descrise in Contractul de servicii trebuie studiate si cunoscute, impreuna cu programele pelerinajelor, pentru ca totul sa fie cat mai bine pentru noi toti. Va rugam sa ne contactati oricand pentru intrebari si detalii pe mail pelerinaje@email.com sau la telefon 0742268568, 0724525041

Niciun comentariu: