Iasi, Sfanta Parascheva


Inchinare la Sfanta CUVIOASA PARASCHEVA - Pelerinaj la Iasi si Neamt
9-12 octombrie 2015

14 Octombrie, zi de mare pelerinaj la Moastele Sfintei Cuvioase Parascheva, Iasi

Pelerinajul se desfasoara pe un traseu exceptional in care se viziteaza Manastirile ortodoxe din Iasi si Neamt.

Plecare 9 octombrie ora 6,30.
TRASEU: Bucuresti - Ploiesti - Braşov – Manastirea Boroaia, Parintele Argatu  participare la Sfantul Maslu de noapte – Manastirea SecuManastirea Sihastria, mormantul Pr. Cleopa Ilie, Paisie Olaru, Ioanichie Balan –  Manastirea Neamt: 2 icoane facatoare de minuni ale Maicii Domnului - Manastirea Sf. Mina - Manastirea Petru Voda: inchinare la mormantul Parintelui Iustin Parvu
 - Iasi: Catedrala Mitropolitana, inchinare la sfintele moaste ale Sfintei Cuvioase Parascheva. In functie de timpul necesar pentru a trece pe la Sfintele Moaste se viziteaza in Iasi Manastirea Sfintii Trei Ierarhi, Manastirea Hadambu, 4 icoane facatoare de minuni, Manastirea Vladiceni: intalnire cu Parintele Calistrat – Brasov – Ploiesti - Bucuresti.

             Pret: 155 lei/persoana

                   Pentru inscrieri: telefon 0742-268568, 0724-525041.

Servicii incluse:
 - transport cu autocar 50-65 locuri, instalatie audio, soferi profesionisti ;
 - însoţitor grup, preot indrumator (functie de disponibilitate), atmosfera incarcata de istorie si spiritualitate.
                    
**Pretul nu include: vizitarea obiectivelor de pe traseu. Masa se va asigura individual, autocarul opreste pe traseu pentru aprovizionare. Cazarea la Manastire 15-20 lei/ pers /noapte (camere si grupuri sanitare comune). In functie de  timpul necesar pentru a trece pe la Sfintele Moaste se viziteaza si celelalte manastiri. Cazarea se face la Manastiri, in conditiile oferite de acestea. Cazare disponibila la Manastire sau la pensiune. Pentru cazare la pensiune este necesara rezervare si se plateste diferenta de confort (35 lei/pers/noapte camere de 2-3 paturi). In functie de disponibilitate locul de cazare se poate modifica. Traseul poate suferi modificari in functie de starea drumurilor, conditiile meteo etc. Obiectivele se viziteaza daca sunt deschise publicului in ziua respectiva. Locurile in autocar se ocupa in ordinea platii. Locul de imbarcare este acelasi cu locul debarcarii. Nu se returneaza banii inainte cu trei saptamani de plecare, clientul trebuie sa gaseasca inlocuitor. 
ATENTIE LOCURI LIMITATE, inscrieri timpurii!!!
Catedrala Mitropolitana Iasi
Detalii privind programul la: