Sambata de Sus si Transfagarasan, 29-30 iulie

Parintele Arsenie la Sambata


29-30 iulie 2017  "Cetati si Manastiri" 
Pelerinaj in Fagaras cu Traversare TRANSFAGARASAN

ziua I: Plecare din Bucuresti si Ploiesti - Cetatea Rasnov - Cetatea Fagaras - Schitul Sinca Veche: moastele Sfantului Nectarie - Bisericutele rupestre de la Sinca Veche - Manastirea Berivoii Mari - Manastirea Brancoveanu, Sambata de Sus: izvorul Parintelui Arsenie Boca.
Ziua IIManastirea Brancoveanu, participare la Sfanta Liturghie - TRANSFAGARASAN – Lacul Balea – Manastirea Argesului: Sfanta Filofteia - Ploiesti - Bucuresti.

Pret 150 lei/persoana

Manastirea Brancoveanu
       Servicii:                                                                        
                   - transport cu autocarul, aer conditionat, soferi amabili; însotitor grup, atmosfera incarcata de istorie si spiritualitate;

Cazarea la pensiune in zona balneoclimaterica Sambata nu este inclusa, camere de 2-3-4 paturi, 40-50 lei/pers/noapte, se achita local. Camerele se distribuie functie de componenta grupului.

Masa se asigura individual: in apropierea complexului Sambata sunt locatii specifice pentru masa.
  

PROCEDURA DE INSCRIERE este simpla:  

Pentru a participa la orice pelerinaj este necesar: 
1) Sa studiati cu atentie programul pelerinajului (traseu, cazare, pret, conditii de participare detaliate mai jos), sa sunati sau sa trimiteti email pentru a lamuri orice intrebare referitoare la evenimentul ales;
2) Sa completati Formularul de solicitare informatii (click aici) SAU sa trimiteti un email cu datele dvs: Nume, prenume, oras si pelerinajul solicitat la pelerinaje@email.com si veti primi un Contract de servicii care trebuie studiat, completat de dvs. si trimis inapoi pe mail. Daca nu aveti posibilitate trimiteti acordul dvs scris pe mail si contractul se semneaza la plecare. 

3) Locurile se ocupa in ordinea platii, iar plata se face in principal DIRECT IN CONTUL FIRMEI:

Apologetikos Serv SRL, CUI 32136877
Banca: Unicredit Bank Ploiesti II
Contul: RO10 BACX 0000 0009 2801 0001


Atentie: semnarea contractului fara a efectua plata serviciilor nu va asigura un loc in autocar!

4) Imediat ce ati achitat veti primi locul in autocar. Daca achitati fara sa studiati contractul se considera ca sunteti de acord cu prevederile acestuia.
5) Cu 2-3 zile inante de plecare se va confirma inca o data locul si ora plecarii.
6) locul de debarcare este fixat si va fi acelasi cu locul imbarcarii, fara exceptii.


Studiati cu atentie Conditiile de participare si inscriere. AICI


ATENTIE: In pelerinaj NU se fumeaza! Pelerinul pleaca de acasa pentru rugaciune si multumire catre Bunul Dumnezeu, nu cauta confortul, incearca sa ajute pe cei din jur, inarmat cu rabdare si bunacuviinta, nu deranjeaza pe cei din jur, ci le acorda respectul cuvenit.
 
http://www.pelerinaje-la-manastiri.blogspot.com


Conditii de inscriere si observatii:
1. Pretul nu include vizitarea obiectivelor de pe traseu; masa se va asigura individual la pachetel, autocarul opreste pentru aprovizionare daca traseul are mai multe zile si daca sunt solicitari, in locuri specifice. Este sarcina fiecarui participant sa-si asigure hrana pe parcursul deplasarii. Pretul pelerinajului este acelasi indiferent de punctul de imbarcare.
2. Traseul poate suferi modificari in functie de vreme, starea drumurilor, disponibilitate la cazare etc. Programul actiunii poate fi modificat de către conducatorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective, in functie de anumite situatii speciale.
3. Manastirile se viziteaza daca sunt deschise publicului si daca accesul catre ele nu este blocat.
4. Cazarea nu este inclusa in pret (este rezervata si se achita la fata locului 40-50lei/ persoana, camere 2-3-4 persoane in camera la pensiune. Camerele se distribuie functie de componenta grupului.
Cazarea se poate modifica in functie de disponibilitate la momentul respectiv.
5. Locurile in autocar se ocupa in ordinea platii, nu se fac rezervari.
6 Nu se admit retrageri si nu se returneaza sumele achitate incepand cu trei saptamani inainte de plecare (clientul trebuie sa gaseasca un inlocuitor). Grup minim 40 persoane. Pentru grup mai mic pretul se poate recalcula si poate fi majorat cu maxim 15%.

Studiati cu atentie toate conditiile de inscriere si participare (click aici)Castelul Bran
Lacul Vidraru
Observatii si conditii de inscriere:
1. Pretul nu include: vizitarea obiectivelor de pe traseu si cazarea
2. Masa se va asigura individual, autocarul opreste pe traseu pentru aprovizionare daca sunt solicitari, fiind in sarcina pelerinilor sa isi asigure mancare la pachetel si/sau sa se aprovizioneze cand autocarul opreste. Va rugam sa solicitati oferta detaliata pentru fiecare pelerinaj.
3. Cazarea se achita la pensiune 50lei/persoana. Fiecare pelerin va achita cazarea local, firma noastra se va ocupa doar cu gasirea locatiei cat mai aproape de manastiri si rezervarea locatiei, astfel incat toti pelerinii sa beneficieze de un loc de cazare. Pentru evenimente organizate cu cazare la pensiune, camerele la acestea sunt de 2-3-4 persoana, functie de oferta. Cazarea se va face in conditiile locale existente, firma noastra nu este responsabila pentru conditiile de cazare oferite. Nu se admit pretentii la cazare. Repartizarea la locurile de cazare se va face in ordine, tinand cont de componenta grupului si cerintele specifice ale manastirilor (femei, barbati se cazeaza separat) sau de marimea camerelor unde se face cazarea. Va rugam sa solicitati informatii despre locul de cazare valabil pentru fiecare pelerinaj.
4. Locurile in autocar se ocupa NUMAI in ordinea platii (minim avans 50%. Restul de 50% se achita cu minim o luna inaintea plecarii pentru pastrarea locului). Inscrierile au inceput la data publicarii ofertei (noiembrie 2014).
5. Nu se admit retrageri si nu se returneaza banii incepand cu trei saptamani inaintea plecarii (fara exceptie, clientul trebuie sa gaseasca inlocuitor pe cheltuiala sa pentru a nu pierde banii).
6. Traseul poate suferi modificari in functie de starea drumurilor, conditiile meteo etc. Obiectivele se viziteaza numai daca sunt deschise publicului in perioada respectiva. Ne rezervam dreptul de a modifica oferta in orice moment, fara preaviz. Ne rezervam dreptul de a ne alege clientii.
7. Preturile sunt valabile pentru grup de minim 40 persoane. Daca grupul este mai mic de 40 persoane, pelerinii vor fi informati asupra costurilor suplimentare daca acestea exista, costuri ce nu depasesc 15% din pretul transportului. In cazul in care majorarea depaseste 15%, pelerinul poate solicita rambursarea sau poate opta pentru un alt pelerinaj.
8. Programele cuprind foarte multe obiective pentru a fi cat mai utile pelerinului pentru a atinge scopul propus. In functie de evenimente intalnite pe traseu: conditii meteo, starea drumurilor, prelungirea Sfintelor slujbe, sarbatori si evenimente speciale, ce nu pot fi prevazute, este posibila depasirea orei 24 la intoarcerea acasa.
9. In cazul neprezentarii pelerinului la locul de imbarcare la data si la ora stabilita, indiferent de motiv, acesta va pierde dreptul de a participa si nu i se va rambursa suma achitata.
10. Locul debarcarii este acelasi cu locul de imbarcare, in fiecare oras, fara exceptie. Pe parcursul anului pot apare si alte oferte. Vizitati site-ul nostru pentru detalii.Sinca Veche
cetatea Fagaras