16 martie 2018

26-28 Mai 2018 - Pelerinaj Rusalii Prislop

Plecari din Bucuresti, Ploiesti si Brasov*/Pitesti* (functie de traseu)

26 - 28 Mai 2018 

"RUSALII si Sfanta Treime"

PELERINAJ la Prislop, Afteia
Traseu: Bucuresti - Ploiesti – Brasov – Hateg, Manastirea Prislop: mormantul Parintelui Arsenie Boca, Hunedoara: Castelul Corvinilor, Cascada Clocota, Deva: Cetatea Devei, Schitul Sadinca: Parintele David, ucenic al Parintelui Arsenie Boca - Sebes -  Manastirea Afteia (drumetie) - Manastirea Sfantul Ioan Botezatorul - Brasov – Ploiesti - Bucuresti
     
Ziua I.  plecare din Bucuresti, Ploiesti si Brasov –  Schitul Sadinca - Hateg - Manastirea Prislop: mormantul Parintelui Arsenie Boca – Sebes, cazare la capat de TransAlpina.

Ziua II  Participare la Sfanta Liturghie Pogorarea Duhului Sfant - Hunedoara Castelul Corvinilor - Cetatea Devei - Cascada Clocota, drumetie - Sebes, cazare la capat de TransAlpina

 Ziua III   Manastirea Afteia (drumetie) Participare la Sfanta Liturghie Praznic "Sfanta Treime" (drumetie 1km) - Manastirea Sfantul Ioan Botezatorul: moastele Sfantului Ioan Iacob Hozevitul - Brasov - Ploiesti – BucurestiIisus in Gradina Ghetimani
pictata de Pr. Arsenie Boca
Pret: 175 lei/persoana

Pentru informatii si inscrieri:
tel. 0742-268568, 
0724-525041 
Facebook Pelerini

Servicii:
Transport cu autocar, aer conditionat, instalatie audio, organizator de grup, preot invitat, atmosfera incarcata de spiritualitate, drumetie, relaxare.

La drum cu sufletul! este ideea care ne anima in organizarea evenimentelor noastre care presupun comunicare, milostenie, recunostinta, liniste si reculegere, miscare si conectare cu natura inconjuratoare. O comunitate de oameni simpli, cu inimi deschise si care au aceleasi preocupari, in centrul atentiei noastre fiind rugaciunea si recunostinta. Intalniri cu anumite teme, intaniri cu mari duhovnici sau Parinti care ne impartasesc experienta lor, participari la Praznice, Sfinte Liturghii, evenimente specifice.

Cazarea la pensiuni nu este inclusa, media fiind de 45 - 50 lei/noapte/persoana, camere de 2-3 persoane si se achita local.


ATENTIE: In pelerinaj NU se fumeaza la manastiri si in apropierea celorlalti pelerini, din respect! Pelerinul pleaca de acasa pentru rugaciune si multumire catre Bunul Dumnezeu, nu cauta confortul, incearca sa ajute pe cei din jur, inarmat cu rabdare si bunacuviinta, nu deranjeaza pe cei din jur, ci le acorda respectul cuvenit.


Conditii de inscriere si observatii:

1. Pretul nu include vizitarea obiectivelor de pe traseu; masa se va asigura individual la pachetel, autocarul opreste pentru aprovizionare daca traseul are mai multe zile si daca sunt solicitari, in locuri specifice. Exista posibilitati de cina in apropiere de locul de cazare, meniu fix. Este sarcina fiecarui participant sa-si asigure hrana pe timpul zilei.
2. Traseul poate suferi modificari in functie de vreme, starea drumurilor, disponibilitate la cazare etc. Programul actiunii poate fi modificat de către conducatorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective, in functie de anumite situatii speciale.
3. Manastirile se viziteaza daca sunt deschise publicului si daca accesul catre ele nu este blocat.
4. Cazarea se poate modifica in functie de disponibilitate.
5. Locurile in autocar se ocupa in ordinea platii. Pretul pelerinajului este acelasi indiferent de punctul de imbarcare.

Niciun comentariu: