Oferta speciala! 20% DISCOUNT

 Multumim tuturor Pelerinilor care de-a lungul anilor au fost alaturi de noi! Sa fiti binecuvantati de Bunul Dumnezeu!
Suntem pelerini in aceasta lume si culegem numai roadele cunoasterii si ale faptelor noastre. Pregustam Raiul cautand locurile unde straluceste Lumina Icoanei Maicii Domnului si moastele Sfintilor care au biruit impreuna cu Hristos! 
Bunul Dumnezeu randuieste in mod tainic cine si cum sa apara in viata noastra si de ce anume avem nevoie fiecare. Ii suntem recunoscatori pentru toate! 

Oferta speciala!!!

**oferta supusa unor termeni si conditii

PROGRAMUL DE PELERINAJE 2019 (click aici)


Va oferim sansa extraordinara de a achizitiona Pelerinajul pe care il doriti la
CEL MAI BUN PRET POSIBIL

Pentru orice pelerinaj de minim 3 (trei) zile, organizat in Romania in perioada 1 MAI 2019 - 31 OCTOMBRIE 2019:

  1. beneficiati de o reducere de 20% daca achitati pelerinajul in  Decembrie 2018
  2. beneficiati de o reducere de 15% daca achitati pelerinajul in perioada Ianuarie - Februarie 2019.
  3. ** beneficiati de un Bonus de 200 lei la Pelerinajul in GRECIA, daca achitati minim 50% din valoarea acestuia in perioada Decembrie 2018 - Februarie 2019


BONUS de FIDELITATE!
In plus, pentru fidelitate (va multumim!), daca ati participat la cel putin un pelerinaj de minim 2 zile organizat de noi,
atunci:

*** beneficiati de un discount de 10% pentru orice pelerinaj de 2 zile la Manastirile din Romania daca il achitati integral in perioada Decembrie 2018 - Ianuarie 2019.


*Oferta supusa unor termeni si conditii, reducerile nu se cumuleaza cu alte oferte). Atentie! Pentru aceasta oferta nu se aloca locuri preferentiale in autocar!!!. Pentru grupuri oferta se poate negocia, functie de numarul de participanti si evenimentul solicitat.
Pentru detalii si informatii suplimentare va invitam sa ne contactati*

Conditii:

1. Oferta este valabila NUMAI pentru sumele platite in lunile decembrie 2018 sau ianuarie - februarie 2019 pentru Pelerinajele la Manastirile din ROMANIA, organizate in perioada Mai - 31 Octombrie 2019 si numai pentru pelerinajele/evenimentele specificate ce se desfasoara pe teritoriul Romaniei. 
2. Pentru Pelerinajul in Grecia se acorda bonus-ul de 200 lei/persoana, numai daca se achita minim 50% din valoarea pelerinajului in perioada Decembrie 2018 - Februarie 2019. 
2. Oferta nu poate fi cumulata cu alte oferte speciale.
3. Oferta este valabila numai pentru plata serviciilor oferite de firma noastra si NU INCLUDE serviciile adiacente (cazare, masa, intrari la obiective, alte taxe si orice servicii care nu sunt incluse in pretul initial).
4. Studiati cu atentie Conditiile de participare descrise in detaliu pe site.

5. In cazul platii unui avans (minim 50% din valoarea pelerinajului) reducerea in procente se acorda NUMAI pentru suma achitata in perioadele mentionate. 

6. Reducerea Bonus se acorda pentru Fidelitate si se refera numai la clientii care au participat la cel putin un pelerinaj de minim 2 zile si numai pentru plati integrale in perioada Decembrie 2018 - Ianuarie 2019 pentru pelerinajele de 2 zile.
6. Ne rezervam dreptul de a ne alege clientii!
7. Oferta noastra include preturi speciale pentru grupuri, functie de evenimentul ales si numarul participantilor. Va incurajam sa participati la pelerinajele noastre impreuna cu prietenii si veti beneficia de reduceri. Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati.
8. La drum cu sufletul! este ideea care ne anima in organizarea evenimentelor noastre care presupun comunicare, milostenie, recunostinta, liniste si reculegere, miscare si conectare cu natura inconjuratoare. O comunitate de oameni simpli, cu inimi deschise si care au aceleasi preocupari, in centrul atentiei noastre fiind rugaciunea si recunostinta. Primeaza armonia si nu confortul cazarilor. Intalniri cu anumite teme, intaniri cu mari duhovnici sau Parinti care ne impartasesc experienta lor, participari la Praznice, Sfinte Liturghii, evenimente specifice. Evenimentele nu au conotatie turistica.

9. Studiati cu atentie capitolul Termeni si Conditii de participare la evenimente. Toate conditiile descrise in Contractul de servicii trebuie studiate si cunoscute, impreuna cu programele pelerinajelor, pentru ca totul sa fie cat mai bine pentru noi toti. Va rugam sa ne contactati oricand pentru intrebari si detalii pe mail pelerinaje@email.com sau la telefon 0742268568, 0724525041
Niciun comentariu: