Procedura de inscriere

Pelerinaje

Va rugam sa studiati aceste informatii si conditii de inscriere si participare la pelerinaj pentru a fi informati corect asupra modului in care se desfasoara evenimentele noastre. Suntem permanent preocupati de siguranta dvs. 

La drum cu sufletul! este ideea care ne anima in organizarea evenimentelor noastre care presupun comunicare, milostenie, recunostinta, liniste si reculegere, miscare si conectare cu natura inconjuratoare, bucurie sufleteasca. O comunitate de oameni simpli, cu inimi deschise si care au aceleasi preocupari, in centrul atentiei noastre fiind rugaciunea si recunostinta. Intalniri cu anumite teme, intaniri cu mari duhovnici sau Parinti care ne impartasesc experienta lor, participari la Praznice, Sfinte Liturghii, evenimente specifice.

LA DRUM CU SUFLETUL SRL

Puncte de plecare: Bucuresti, Ploiesti, Brasov SAU Pitesti (functie de traseu)

pelerinaje@email.com  pagina Facebook Pelerini


Pentru a participa la orice pelerinaj va invitam:

1) Sa studiati cu atentie programul pelerinajului (traseu, cazare, pret, conditii de participare detaliate pe site). Daca doriti informatii suplimentare, sunati sau trimiteti email pelerinaje@email.com pentru a lamuri orice intrebare referitoare la evenimentul ales; 
2) Sa completati FORMULARUL DE INSCRIERE (click aici)
SAU
sa trimiteti un simplu email cu datele dvs: Nume, prenume, oras si pelerinajul solicitat la pelerinaje@email.com si veti primi un Contract de servicii care trebuie studiat precum si o factura proforma pentru plata serviciilor. (daca nu aveti posibilitate de a printa si scana contractul, nu este nicio problema. E suficient sa ne scrieti pe email, messenger, WhatsApp ca ati citit si sunteti de acord cu prevederile contractului si il veti aduce semnat la autocar).
3) plata pelerinajului presupune ca ati studiat contractul și ați acceptat condițiile de participare, acestea fiind publice. CONTRACTUL poate fi citit si aici (click).
4) Locurile se ocupa in ordinea platii, iar plata se face in principal in contul firmei NUMAI dupa ce ati trimis acordul dvs privind prevederile contractului sau ati semnat contractul. Dacă ați achitat pelerinajul se considera ca ati acceptat condițiile de desfășurare, care sunt oricum publice și la îndemâna oricui. 
LA DRUM CU SUFLETUL SRL,
CUI 42292814
Banca: Unicredit Bank Ploiesti II
Contul: RO72 BACX 0000 0019 9726 2001

Notati pelerinajul si numele dvs. Este comod si usor sa achitati la orice sucursala Unicredit Bank, fara sa platiti nimic in plus. Veti primi chitanta de incasare cu numele dvs. pe care trebuie sa o pastrati.
5) Atentie! Doar completarea Contractului si semnarea acestuia nu va asigura un loc in autocar. Numai dupa efectuarea platii vi se va confirma locul in autocar. Inainte de a achita va rugam sa sunati pentru a verifica disponibilitatea locurilor.
6) Imediat dupa ce ati achitat veti primi locul in autocar. Daca achitati fara sa studiati contractul se considera ca sunteti de acord cu prevederile acestuia. Este insa bine sa il studiati, pentru a fi informat corect.
7) Cu 2-3 zile inante de plecare se va confirma inca o data locul si ora plecării. Atenție! Nu se admit retrageri începând cu o luna înaintea plecării, clientul trebuie sa găsească inlocuitor pentru a nu pierde banii, neprezentarea la autocar in ziua plecării, indiferent motiv, va duce la pierderea sumelor achitate. 
8) Cazarea nu este inclusa si se achita in pelerinaj direct la manastire sau pensiune, functie de evenimentul ales. Este bine sa intrebati despre conditiile de cazare atunci cand faceti inscrierea, pentru a cunoaste detalii.
9) Locul de debarcare este fixat si va fi acelasi cu locul imbarcarii, fara exceptii.

 Conditii de desfasurare si inscriere la evenimente:

RELAXARE, RUGACIUNE, DRUMETIE, COMUNICARE

  • Evenimentele descrise si organizate de noi sunt întâlniri cu anumite tematici, de rugăciune, relaxare si de dezvoltare personala a tuturor celor prezenti, dezvoltarea Comunicarii si a Relatiilor interumane, pornind de la rugaciune, participare la Sfinta Liturghie, Sfantul Maslu etc. 
  • Pentru a veni in ajutorul participantilor, pentru evenimentele ce se desfasoara in afara localitatii transportul se va face cu autocarul iar majoritatea cazarilor se fac la manastire (daca exista posibilitati sau disponibilitate), astfel incat sa existe timp suplimentar pentru rugaciune si participare la Sfintele slujbe.
  • Obiectivele laice sunt incluse, in masura posibilitatilor, pentru relaxare, drumetie in natura, cunoasterea istoriei locurilor pe care le intalnim pe drum, prioritare fiind Manastirile si participarea la Sfintele slujbe. Fiecare participant isi dedica timpul sau in pelerinaj activitatii care i se potriveste.
  • Evenimentele au o tematica, pelerinii fiind invitati sa poarte discutii despre aceste teme, fara insa a fi obligatorie participarea la discutii.
  • Pentru desfasurarea in bune conditii a evenimentelor Clientii vor incheia un Contract de Prestari Servicii in care sunt specificate toate conditiile. Programul fiecarei actiuni este Anexa la Contract. Transportul se asigura in colaborare cu o firma de transport, fiind asigurate masurile prevazute de lege pentru siguranta si sanatatea dvs. 
  • Fiecare persoana este raspunzatoare pentru modul in care se comporta in comunitate. Fiecare persoana participa la evenimentele noastre pe propria raspundere, este responsabila pentru propria sanatate, pentru pastrarea si mentinerea regulilor actuale impuse de lege privind raspandirea oricarei boli. La urcarea in autocar va semna o declaratie in acest sens. 
  • Conditiile de cazare sunt in general oferite de manastiri sau locatii specifice (vile, pensiuni) si nu suntem raspunzatori pentru conditiile oferite si pentru eventuale modificari ale conditiilor de cazare. Fiecare participant va fi informat despre conditiile de cazare. Pelerinul nu se asteapta la confort, manastirile oferind ospitalitate in conditii modeste, in masura posibilitatilor locale. In cazul in care nu sunt locuri disponibile la manastiri, se va alege cea mai buna locatie de cazare din punct de vedere al tarifului si distantei fata de obiective, astfel incat sa se realizeze obiectul evenimentului. Cazarea este doar rezervata de noi si se va achita local, in momentul respectiv.

ATENTIE: In pelerinaj NU se fumeaza la manastiri si in prezenta celorlalti pelerini! Pelerinul pleaca de acasa pentru rugaciune si multumire catre Bunul Dumnezeu, nu cauta confortul, incearca sa ajute pe cei din jur, inarmat cu rabdare si bunacuviinta, nu deranjeaza pe cei din jur, ci le acorda respectul cuvenit.

Important:

1. Pretul NU include: vizitarea obiectivelor de pe traseu (daca exista taxe de vizitare), taxele de trecere cu bacul sau de trecere a granitei, acolo unde este cazul. Masa se va asigura individual (nu este inclusa este recomandat sa aveti la dumneavoastra mancare la pachetel pentru a folosi timpul in favoarea rugaciunii si tihnei), autocarul opreste pe traseu pentru aprovizionare daca sunt solicitari. Este sarcina pelerinului sa-si organizeze timpul si masa astfel incat sa se incadreze in programul grupului. In general exista posibilitati de cina (optional) in apropiere de cazare. Va rugam sa solicitati oferta detaliata pentru fiecare pelerinaj.

2. Cazarea NU este inclusa. Pretul cazarii poate varia in functie de confort, la manastire 25-50lei functie de conditii si la pensiune pretul poate varia intre 50-100 lei/pers. /noapte. In functie de disponibilitate locul de cazare se poate modifica. Pentru cazare confort sporit (acolo unde este cazul si este posibil) este necesara rezervare si se achita diferenta de confort conform ofertei locale. 
Fiecare pelerin va achita cazarea local, firma noastra se va ocupa doar cu gasirea locatiei cat mai aproape de manastiri si rezervarea locatiei, astfel incat toti pelerinii sa beneficieze de un loc de cazare cat mai bun din punct de vedere al raportului calitate/pret. Cazarea se va face in conditiile locale existente. Nu se admit pretentii la cazare. Repartizarea la locurile de cazare se va face in ordine, tinand cont de componenta grupului si cerintele specifice ale manastirilor (femei, barbati se cazeaza separat) sau de marimea camerelor unde se face cazarea. Va rugam sa solicitati informatii despre locul de cazare valabil pentru fiecare pelerinaj. Inscrierile au inceput la data publicarii ofertei.

3. Locurile in autocar se ocupa NUMAI in ordinea platii (minim avans 50%). Restul de 50% se achita cu minim o luna inaintea plecarii pentru pastrarea locului)

4. Nu se admit retrageri si nu se returneaza banii incepand cu patru saptamani inaintea plecarii (clientul trebuie sa gaseasca inlocuitor pe cheltuiala sa pentru a nu pierde banii).

5. Traseul poate suferi modificari in functie de starea drumurilor, conditiile meteo etc. Obiectivele se viziteaza numai daca sunt deschise publicului in perioada respectiva. Programul actiunii poate fi modificat de către organizator, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective in functie de anumite situatii speciale.

6. Ne rezervam dreptul de a modifica oferta in orice moment, fara preaviz.

7. Preturile sunt valabile pentru grup de minim 45 persoane. Daca grupul este mai mic de 45 persoane, pelerinii vor fi informati asupra costurilor suplimentare daca acestea exista, costuri ce se pot situa in intervalul 50-100 lei/persoana, functie de numarul de inscrieri astfel incat sa se poata realiza pelerinajul. Daca grupul nu cuprinde minim 30 de persoane pelerinajul se amana sau se anuleaza, pelerinul poate opta pentru un alt pelerinaj sau pentru rambursarea sumei.

8. Programele cuprind foarte multe obiective pentru a fi cat mai utile participantilor, functie de tematica. In functie de evenimente intalnite pe traseu: conditii meteo, starea drumurilor, prelungirea Sfintelor slujbe, sarbatori si evenimente speciale sau evenimente datorate grupului, ce nu pot fi prevazute, este posibila depasirea orei 24 la intoarcerea acasa.

9. In cazul neprezentarii pelerinului la locul de imbarcare si la ora stabilita, indiferent de motiv, acesta va pierde dreptul de a participa si nu i se va rambursa suma achitata.

10. Locul de  debarcarii este acelasi cu locul imbarcare, in fiecare oras, fara exceptie.
11. Daca nu s-a intrunit numarul minim de participanti, pelerinajul se poate amana la o data ulterioara.
12. Pentru trecerea frontierei (daca este cazul) sunt necesare: Cartea de Identitate valabila minim 6 luni de la data plecarii. Autoritatile fiecarei tari isi rezerva dreptul de a permite sau nu accesul anumitor persoane pe teritoriul tarii respective. Pelerinul este singur raspunzator pentru trecerea granitei. Firma nu poate fi facuta raspunzatoare pentru eventuale neclaritati, respingeri, nedetinerea actelor necesare trecerii, minori etc (caz in care pelerinul trebuie sa isi asigure singur fie deplasarea retur in orasul din care a plecat, fie cazarea in zona pana la intoarcerea autocarului). Mai multe informatii: http://www.politiadefrontiera.ro/
13. Prezentul document constituie parte din contractul de prestari servicii.
14. Ne rezervam dreptul de a ne alege clientii!