29 nov -1 dec "Ziua Nationala a Romaniei"

Plecari din Bucuresti, Ploiesti si Brasov

0742 268568, 0724 525041, pelerinaje@email.comFacebook Pelerini


             
29 Nov – 1 dec. 2019 – “Sfântul Andrei" ocrotitorul românilor. Ziua Nationala a Romaniei

Manastirea Prislop: inchinare la mormantul Parintelui Arsenie Boca, Sibiu: Catedrala Sfantul Andrei Saguna, centrul orasului Sibiu la ceas de sarbatoare (piata de Craciun), Manastirea Brancoveanu, Sambata de Sus, ALBA IULIA - Cetatea Alba Carolina si Catedrala Reintregirii Neamului - participare la evenimentele organizate cu prilejul Zilei Nationale.

Vom participa pe traseu la Sfanta Liturghie Sfantul Andrei 30 noiembrie si 1 decembrie.

Eveniment de cinstire a portului popular romanesc (cine doreste poate participa la Sfanta Liturghie in costum popular, indiferent de zona).

Plecare din Bucuresti, Ploiesti si Brasov.

Pret 175 lei/persoana
  
Pentru inscrieri si informatii: 0742268568, 0724525041, d-na Adriana


Servicii incluse:
Pentru realizarea evenimentului transportul se face cu autocarul. Atmosfera plina de istorie si spiritualitate, participare la Sfanta Liturghie.

* Cazarea nu este inclusa, 40-60 lei de persoana/noapte functie de confort in camere de 2-3-4 paturi, in functie de disponibilitate. Masa se asigura individual, exista posibilitati de masa in apropiere de cazare. Optional: cina festiva 35-50lei/persoana.Observatii si conditii de participare:
ATENTIE: In pelerinaj NU se fumeaza la manastiri si in apropierea celorlati pelerini, din respect! Pelerinul pleaca de acasa pentru rugaciune si multumire catre Bunul Dumnezeu, nu cauta confortul, incearca sa ajute pe cei din jur, inarmat cu rabdare si bunacuviinta, nu deranjeaza pe cei din jur, ci le acorda respectul cuvenit.
Pentru confortul tuturor nu se mananca in autocar! Ne rezervam dreptul de a ne alege clientii!


1. Pretul nu include: vizitarea obiectivelor de pe traseu si cazarea, taxele de trecere cu bacul sau de trecere a granitei, acolo unde este cazul.
2. Masa se va asigura individual, autocarul opreste pe traseu pentru aprovizionare daca sunt solicitari, fiind in sarcina pelerinilor sa isi asigure mancare la pachetel si/sau sa se aprovizioneze cand autocarul opreste. Datorita specificului deplasarilor obiectivele sunt multe si nu este timp pentru masa la restaurant in timpul zilei. Va rugam sa solicitati oferta detaliata pentru fiecare pelerinaj.
3. Cazarea se achita local si este in general 40-60lei/persoana/noapte, in functie de locatie. Cazarea se face la Pensiune, in conditiile oferite. Fiecare pelerin va achita cazarea local, firma noastra se va ocupa doar cu gasirea locatiei cat mai aproape de manastiri si rezervarea locatiei, astfel incat toti pelerinii sa beneficieze de un loc de cazare cat mai bun din punct de vedere al raportului calitate/pret. Cazarea se va face in conditiile locale existente, firma noastra nu este responsabila pentru conditiile de cazare oferite. Nu se admit pretentii la cazare. Repartizarea la locurile de cazare se va face in ordine, tinand cont de componenta grupului sau de marimea camerelor unde se face cazarea. Va rugam sa solicitati informatii despre locul de cazare valabil pentru fiecare pelerinaj.
4. Locurile in autocar se ocupa NUMAI in ordinea platii (minim avans 50%. Restul de 50% se achita cu minim o luna inaintea plecarii pentru pastrarea locului). Inscrierile au inceput la data publicarii ofertei (noiembrie 2018).
5. Nu se admit retrageri si nu se returneaza banii incepand cu trei saptamani inaintea plecarii (fara exceptie, clientul trebuie sa gaseasca inlocuitor pe cheltuiala sa pentru a nu pierde banii).
6. Traseul poate suferi modificari in functie de starea drumurilor, conditiile meteo etc. Obiectivele se viziteaza numai daca sunt deschise publicului in perioada respectiva. Ne rezervam dreptul de a modifica oferta in orice moment, fara preaviz. Ne rezervam dreptul de a ne alege clientii.
7. Preturile sunt valabile pentru grup de minim 45 persoane. Daca grupul este mai mic de 40 persoane, pelerinii vor fi informati asupra costurilor suplimentare daca acestea exista, costuri ce nu depasesc 10-15% din pretul transportului.
8. Programele cuprind foarte multe obiective pentru a fi cat mai utile pelerinului pentru a atinge scopul propus. In functie de evenimente intalnite pe traseu: conditii meteo, starea drumurilor, prelungirea Sfintelor slujbe, sarbatori si evenimente speciale, ce nu pot fi prevazute, este posibila depasirea orei 24 la intoarcerea acasa.
9. In cazul neprezentarii pelerinului la locul de imbarcare la data si la ora stabilita, indiferent de motiv, acesta va pierde dreptul de a participa si nu i se va rambursa suma achitata.
9. Locul debarcarii este acelasi cu locul de imbarcare, in fiecare oras, fara exceptie.
Pe parcursul anului pot apare si alte oferte. Vizitati site-ul nostru pentru detalii.


Adrian Paunescu - Rugaciune pentru 1 Decembrie

Ne iarta, Doamne, ura si gîlceava
de care suntem zilnic vinovati, 
dar catre Tine tulnicul suna-va, 
sa-ntorci privirea Ta catre Carpati.

Prea mult abandonati acestei toamne, 
nu mai avem în vatra casei foc, 
mai da-ne-un pic de amintire, Doamne, 
rabdare si iertare si noroc.

Ca pentru vite nu mai sunt nutreturi
si asteptam o pîine din import, 
cînd bietul om s-a prabusit sub preturi
si sufletul în el e-aproape mort.

Ne-am despartit în triburi si în secte, 
în cluburi, în partide si în gasti, 
iubirile directe sunt suspecte.
Doresti succes? Învata sa urasti.

Dusmanii nu puteau sa ne condamne, 
cum noi, pe noi, ne-am condamnat la rau, 
de ce sa mai venim la Alba, Doamne, 
cînd e negustorit si duhul Tau?

Si, totusi, Alba-Iulia exista, 
si, totusi, cineva i-a dat un rost, 
si-a fost si-atunci pornire anarhista, 
si Dumnezeu tot ocupat a fost.

Cu grohotis pe talpi si bruma-n gene, 
sa-nvingi un vechi si tragic handicap, 
si, în onoarea Albei Apusene, 
sa-ti scoti caciula dacica din cap.

Se aude Basarabia cum plange
de dorul Tarii Mari, pierdute-n veci, 
si-n clopote e treaz acelasi sînge, 
si-aceiasi ochi imperiali sunt reci.

Si nu-i Emilian la catedrala, 
uzurpatorii lui lucreaza calmi, 
nici umbrele din somn nu se mai scoala, 
nici nu mai cînta doctor Iacob psalmi.

Si ne e dor de-o sfînta sarbatoare, 
în care toti sa ne-adunam aici, 
si ne e dor de România Mare
si am ramas îngrozitor de mici.

Dar, Doamne, pune-Ti pe Cetate talpa, 
mai da-ne harul unui gest postum, 
mai cheama-ne, mai rabda-ne la Alba
si sa mai încercam macar acum.


Niciun comentariu: