Petru Voda Parintele Justin Parvu 14-17 iunie

PELERINAJ ‘‘DE SUFLET’’

Parastasul Parintelui Cuvios Justin Parvu - Pelerinaj la Petru Voda, Rusaliile si SfântaTreime

14-17 Iunie 2018
Vineri-Luni (Rusalii, luni 17 iunie zi nationala libera)

Pelerinajul are ca scop principal omagiul nostru adus marelui nostru duhovnic Parintele arhimandrit Justin Parvu, plecat la Domnul in 16 iunie 2013, prin participarea la Parastasul care va avea loc pe 15 iunie 2019. In această perioada de mare sărbătoare in care se prăznuiește Pogorârea Duhului Sfânt si Sfânta Treime vom avea ocazia de a participa la Sfintele Liturghii la mănăstiri, spre bucuria sufletului. 

TRASEU:
Manastirea Izvorul Muresului, Manastirea Durău, Mănăstirea Petru Voda: participare la Sfanta Liturghie si Parastasul Parintelui Justin Parvu, in cimitir mormântul Parintelui Calciu Dumitreasa si a lui Radu Gyr, martiri ai neamului, 
Mănăstirea Sihastria: părinții duhovnici Cleopa Ilie, Paisie Olaru, Ioanichie Balan, icoana Maicii Domnului, Paraclisul Sfinților Părinți Ioachim si Ana.
Manastirea Sihla, Peștera Sfintei Teodora de la Sihla, drumeție. 
Manastirea Neamț,  marea lavra a domnitorului Stefan cel Mare si Sfânt din Moldova, lăcașul Icoanei Maicii Domnului Lidianca, cea nefăcuta de mâna omului. 
Participare la Sfânta Liturghie de praznic Pogorârea Sfântului Duh (Rusaliile) si Sfânta Liturghie de sărbătoarea Sfintei  Treimi.     

Pentru inscrieri si informatii

telefon 0742-268568,

0724-525041Facebook Pelerini


Pret: 175 lei/persoana


Cuv. Parinte Justin

Servicii:
transport cu autocarul/microbuzul (aer conditionat, soferi amabili si profesionisti), însotitor organizator si preot invitat, atmosfera incarcata de istorie si spiritualitate; participare la Sfintele Slujbe la Manastiri de pe traseu.

La drum cu sufletul! este ideea care ne anima in organizarea evenimentelor noastre care presupun comunicare, milostenie, recunostinta, liniste si reculegere, miscare si conectare cu natura inconjuratoare, bucurie sufleteasca. O comunitate de oameni simpli, cu inimi deschise si care au aceleasi preocupari, in centrul atentiei noastre fiind rugaciunea si recunostinta. Intalniri cu anumite teme, intaniri cu mari duhovnici sau Parinti care ne impartasesc experienta lor, participari la Praznice, Sfinte Liturghii, evenimente specifice.

     **Pretul nu include: vizitarea obiectivelor de pe traseu si cazarea. Masa se va asigura individual, autocarul opreste pe traseu pentru aprovizionare. Cazarea se achita la Manastire/Pensiune si va fi aprox 45-50lei/pers/noapte. Cazarea se face la Manastiri/Pensiuni, in conditiile oferite de acestea (camere cu 2-3 sau 4 paturi). In functie de disponibilitate locul de cazare se poate modifica. Traseul poate suferi modificari, in functie de starea drumurilor, conditiile meteo, disponibilitate la cazare etc. Locurile in autocar se ocupa in ordinea inscrierii si a platii unui avans de minim 50%. Nu se admit retrageri si nu se returneaza banii incepand cu 30 zile inaintea plecarii (clientul gaseste inlocuitor). Pret valabil pentru minim 40 de persoane. 


Apreciaza pagina noastra de Facebook Pelerini

PLECARI din: Bucuresti si Ploiesti 


Manastirea Sfintii Trei Ierarhi


Parintele Calistrat, Duhovnic al Manastirii Vladiceni, cuvinte de invatatura
https://www.youtube.com/user/prcalistratvideo
Izvorul MuresuluiNiciun comentariu: