Iasi, Sfanta Parascheva 14 octombrie


"Sfanta CUVIOASA PARASCHEVA" - Pelerinaj la Iasi si Neamt
12-15 octombrie 2019

14 Octombrie, zi de mare pelerinaj la Moastele Sfintei Cuvioase Parascheva, Iasi

Pelerinajul se desfasoara pe un traseu exceptional in care se viziteaza Manastirile ortodoxe din Iasi si Neamt. Atentie: locuri limitate, inscrieri timpurii.

TRASEU:
Ziua 1 (12 oct): Bucuresti - Ploiesti - Braşov – Cheile Bicazului - Lacul Rosu - Manastirea Bistrita: icoana Sfintei Ana - Manastirea Pangarati -Manastirea Agapia - Biserica Boroaia 
Ziua 2 (13 oct): Sfanta Liturghie la Manastirea Petru Voda: inchinare la mormantul Parintelui Iustin Parvu - Manastirea Sihastria, mormantul Parintilor: Cleopa Ilie, Paisie Olaru, Ioanichie Balan –  Manastirea Neamt: 2 icoane facatoare de minuni ale Maicii Domnului.
 Ziua 3 (14 oct):  Sfanta Liturghie Sfanta Cuvioasa Parascheva - Manastirea Camarzani - Manastirea Rasca - Manastirea Bogdanesti (azil de batrani, ajutorul nostru va fi bine venit).
 Ziua 4: (15 oct) Iasi: Catedrala Mitropolitana, inchinare la sfintele moaste ale Sfintei Cuvioase Parascheva. In functie de timpul necesar pentru a trece pe la Sfintele Moaste se viziteaza in Iasi: Manastirea Sfintii Trei Ierarhi, Manastirea Vladiceni: intalnire cu Parintele Calistrat - Brasov – Ploiesti - Bucuresti.

Important! In cadrul acestui pelerinaj am ales sa ajutam impreuna, fiecare cu ce poate, Asezamantul de la Manastirea Bogdanesti care adaposteste peste 100 de batrani, din care 40 sunt bolnavi la pat. 
http://www.bogdanesti.ro/
             Pret: 200 lei/persoana

                   Pentru inscrieri: telefon 0742-268568,
0724-525041.
Servicii incluse:
 - transport cu autocar, instalatie audio, soferi profesionisti ;
 - însoţitor grup organizator, preot invitat (functie de disponibilitate), atmosfera incarcata de istorie si spiritualitate.
                    
**Pretul nu include: vizitarea obiectivelor de pe traseu. Masa se va asigura individual, autocarul opreste pe traseu pentru aprovizionare. In functie de  timpul necesar pentru a trece pe la Sfintele Moaste se viziteaza si celelalte manastiri. Cazarea se face la Manastiri, in conditiile oferite de acestea.
Cazare disponibila la Manastire sau la pensiune. Cazarea la Manastire 20 lei/ pers /noapte (camere si grupuri sanitare comune). Pentru cazare la pensiune este necesara rezervare de la inscriere si se plateste diferenta de confort (30-40 lei/pers/noapte camere de 2-3-4-5 paturi). In functie de disponibilitate locul de cazare se poate modifica. Traseul poate suferi modificari in functie de starea drumurilor, conditiile meteo etc. Obiectivele se viziteaza daca sunt deschise publicului in ziua respectiva. Locurile in autocar se ocupa in ordinea platii. Locul de imbarcare este acelasi cu locul debarcarii. Nu se returneaza banii inainte cu trei saptamani de plecare, clientul trebuie sa gaseasca inlocuitor. 
ATENTIE LOCURI LIMITATE, inscrieri timpurii!!!
PROCEDURA DE INSCRIERE:
Pentru a participa la pelerinaj este necesar
1) Sa studiati cu atentie programul pelerinajului (traseu, cazare, pret, conditii de participare detaliate mai jos), sa sunati sau sa trimiteti email pentru a lamuri orice intrebare referitoare la evenimentul ales;
2) Sa completati Formularul de Inscriere (click aici) SAU sa sunati SAU sa trimiteti un email cu datele dvs: Nume, prenume, oras si pelerinajul solicitat la pelerinaje_ro@yahoo.com sau pelerinaje@email.com si veti primi un contract de servicii care trebuie studiat, completat si semnat de dvs. si o factura proforma pentru plata serviciilor.
3) Locurile se ocupa in ordinea platii, iar plata se face in principal in contul firmei:
Apologetikos Serv SRL, CUI 32136877
Banca: Unicredit Bank Ploiesti II
Contul: RO10 BACX 0000 0009 2801 0001
4) Imediat ce ati achitat veti primi locul in autocar.
5) 2-3 zile inante de plecare vom confirma locul si ora plecarii.
6) locul de debarcare este fixat si va fi acelasi cu locul imbarcarii, fara exceptii.
7) este obligatoriu sa cunoasteti conditiile de participare si traseul inainte de a va inscrie in pelerinaj. In momentul in care achitati se considera ca sunteti de acord cu toate conditiile de participare. Contractul poate fi studiat si aici: http://pelerinaje-la-manastiri.blogspot.ro/p/contract-prestari-servicii.html

Catedrala Mitropolitana Iasi
Detalii privind programul pelerinajelor la: