Oasa, Afteia cu Transalpina, 13-15 septembrie


 Informatii si inscrieri: tel. 0742268568,  0724-525041

13 - 15 septembrie 2019 - “Recunostinta - Inaltarea Sfintei Cruci” – 
Prislop, Afteia, Oasa
cu traversare TransAlpina

Plecare din Bucuresti, Ploiesti si PitestiZiua I: Ploiesti - Bucuresti – Pitesti – Ramnicu Valcea – Manastirea Frasinei: Athos-ul românesc - Cascada Lotrisor - Manastirea Mălaia, cazare la capat de TransAlpina intr-o zona de poveste.

Ziua II: participare la Sfanta Liturghie ziua Sfintei Cruci - Manastirea Prislop, sa ne rugam la mormantul Parintelui Arsenie Boca, Sarmizegetusa Regia drumetie, pe urmele dacilor, Manastirea Afteia (drumetie usoara). Relaxare, rugaciune, discutii si cantari duhovnicesti. Cazare la capat de TransAlpina intr-o zona de poveste.

Ziua III: Manastirea Oasa: participare la Sfanta Liturghie (Eveniment de cinstire a portului popular romanesc - oricine doreste poate participa la Sfanta Liturghie la Oasa in costum popular). Lacul Oasa - Traversare Transalpina* - Ramnicu Valcea – Pitesti – Bucuresti – Ploiesti.


Pret 175lei/persoana
 Informatii si inscrieri:
tel. 0742268568,  0724-525041
persoana de contact d-na Adriana.
Servicii:
- Transport autocar (aer conditionat, soferi profesionisti).
- Insotitor organizator si preot invitat (functie de disponibilitate), relaxare si rugaciune, atmosfera plina de istorie si spiritualitate, participare la Sf. Liturghie.

 
Cazarea nu este inclusa dar este rezervata: Pensiune aflata la capat de TransAlpina 45-55lei/pers/noapte (camere de 2-3 persoane) si se achita la local (pot exista modificari in ceea ce priveste locul de cazare, in functie de gradul de ocupare). In zona pensiunii exista restaurant.


La drum cu sufletul! este ideea care ne anima in organizarea evenimentelor noastre care presupun comunicare, milostenie, recunostinta, liniste si reculegere, miscare si conectare cu natura inconjuratoare. O comunitate de oameni simpli, cu inimi deschise si care au aceleasi preocupari, in centrul atentiei noastre fiind rugaciunea si recunostinta. Intalniri cu anumite teme, intaniri cu mari duhovnici sau Parinti care ne impartasesc experienta lor, participari la Praznice, Sfinte Liturghii, evenimente specifice.

Observatii: Pretul nu include: vizitarea obiectivelor de pe traseu. Masa se va asigura individual, autocarul opreste pe traseu pentru aprovizionare fiind sarcina pelerinului sa isi asigure cele necesare. Cazarea se face la pensiune, in conditiile oferite de aceasta. Nu se admit pretentii la cazare. In functie de disponibilitate locul de cazare se poate modifica. Traseul poate suferi modificari in functie de starea drumurilor, conditiile meteo, cazare etc.

**Soseaua Transalpina se traverseaza numai daca este deschisa traficului in perioada respectiva, in functie de conditiile meteo. In caz contrar se va alege cel mai optim traseu. Locurile in autocar se ocupa in ordinea platii. Nu se admit retrageri si nu se returneaza banii incepand cu trei saptamani inaintea plecarii (clientul trebuie sa gaseasca inlocuitor).


PROCEDURA DE INSCRIERE:  

Pentru a participa la orice pelerinaj va invitam:

1) Sa studiati cu atentie programul pelerinajului (traseu, cazare, pret, conditii de participare detaliate pe site). Daca doriti informatii suplimentare, sunati sau trimiteti email pelerinaje@email.com pentru a lamuri orice intrebare referitoare la evenimentul ales;

SAU
sa trimiteti un simplu email cu datele dvs: Nume, prenume, oras si pelerinajul solicitat la pelerinaje@email.com si veti primi un Contract de servicii care trebuie studiat, completat de dvs. si trimis inapoi pe mail, precum si o factura proforma pentru plata serviciilor. (daca nu aveti posibilitate de a printa si scana contractul, nu este nicio problema. E suficient sa ne scrieti pe email ca ati citit si sunteti de acord cu prevederile contractului si il veti aduce semnat la autocar).


4) Locurile se ocupa in ordinea platii, iar plata se face in principal in contul firmei NUMAI dupa ce ati trimis acordul dvs privind prevederile contractului sau ati semnat contractul.

Apologetikos Serv SRL, CUI 32136877
Banca: Unicredit Bank Ploiesti II
Contul: RO10 BACX 0000 0009 2801 0001

Este usor sa achitati la orice sucursala Unicredit Bank, simplu, intr-un loc sigur, fara sa asteptati la rand si fara sa platiti nimic in plus. Veti primi o chitanta de incasare. Aveti nevoie doar de Cartea de Identitate.

5) Atentie! Doar completarea Contractului si semnarea acestuia nu va asigura un loc in autocar. Numai dupa efectuarea platii vi se va confirma locul in autocar. Inainte de a achita va rugam sa sunati pentru a verifica disponibilitatea locurilor.

6) Imediat ce ati achitat veti primi locul in autocar. Daca achitati fara sa studiati contractul se considera ca sunteti de acord cu prevederile acestuia si trebuie sa il semnati la plecare pentru a participa la eveniment.

7) Cu 2-3 zile inante de plecare se va confirma inca o data locul si ora plecarii.

8) Cazarea se achita in pelerinaj direct la manastire sau pensiune, functie de evenimentul ales.
9) Locul de debarcare este fixat si va fi acelasi cu locul imbarcarii, fara exceptii.
Niciun comentariu: