27-29 Martie 2020 - Prislop si Nicula

Plecare din Bucuresti, Ploiesti si Brasov
utilizati FORMULARUL DE INSCRIERE (click aici) 

“Scara Virtutilor” - Pelerinaj la Prislop si Nicula

27-29 Martie 2020

(Vineri-Duminica)

PELERINAJ LA Manastirea PRISLOP mormantul Pr. Arsenie Boca si la Icoana Maicii Domnului de la Nicula

Pentru informatii:

0742-268568, 0724-525041, e-mail: pelerinaje@email.com,
D-na Adriana

Intr-o perioada incarcata de spiritualitate (Postul Sfintelor Pasti) va invitam sa ne insotiti in pelerinaj catre doua dintre cele mai importante Manastiri din Romania: Manastirea Prislop, unde se afla inmormantat Parintele Arsenie Boca si Manastirea Nicula, unde se afla cea mai puternica si mai cunoscuta icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului.


TRASEUL:

ziua I: Bucuresti (Gara de Nord) - Ploiesti (Biserica Sf. Vineri) – Brasov (MacDonald Steagul) – Fagaras – Sibiu – Manastirea Prislop: sa ne rugam la mormantul Parintelui Arsenie Boca - Manastirea Ramet, cazare*.

ziua II: Cluj - Manastirea Casiel - Manastirea Nicula: icoana Maicii Domnului facatoare de minuni – AIUD: monumentul eroilor din inchisorile comuniste, moastele Sf. Martiri, Manastirea Ramet, cazare*.

Ziua III: Sfanta Liturghie "Duminica Sfantului Ioan Scararul" - Brasov – Ploiesti - Bucuresti.
Participare la Sfanta Liturghie si Sfantul Maslu

Pret: 175 lei/persoana

Servicii:
- Transport cu autocarul (aer conditionat/incalzire, scaune rabatabile, instalatie audio), si Preot insotitor (functie de disponibilitate),
- Participare la Sf. Liturghie, atmosfera incarcata de spiritualitate. 


PROCEDURA DE INSCRIERE este simpla. Click aici

Observatii si conditii de participare:
Cazarea nu este inclusa, 2 nopti si se face la Manastirea Ramet 25-40lei/ persoana/ noapte, camerele pot fi de 3-4-5-6 persoane) si se achita la local (pot exista modificari in ceea ce priveste locul de cazare, in functie de gradul de ocupare). Pretul difera functie de confort (baie comuna sau baie in camera, numar de paturi in camera).

**Pretul nu include vizitarea obiectivelor de pe traseu; masa se va asigura individual, autocarul opreste la cerere pentru aprovizionare in locuri specifice. Nu este timp pentru masa la restaurant.

* Traseul poate suferi modificari in functie de vreme, starea drumurilor, disponibilitate la cazare etc, fara a afecta vizitarea manastirilor. Manastirile se viziteaza daca sunt deschise publicului. Cazarea se poate modifica in functie de disponibilitate. Inscrierea pentru a participa la eveniment se face prin semnarea unui contract de servicii. Locurile in autocar se ocupa in ordinea platii. Nu se admit retrageri cu trei saptamani inainte de plecare (clientul trebuie sa gaseasca un inlocuitor). Grup minim 45 persoane.
Debarcarea se face in acelasi loc cu imbarcarea, in fiecare oras, fara exceptie.


http://www.pelerinaje-la-manastiri.blogspot.com


http://www.pelerinajeprislop.blogspot.com
Niciun comentariu: