23-25 Martie 2018 - Prislop si Nicula

Plecare din Bucuresti, Ploiesti si Brasov
utilizati FORMULARUL DE INSCRIERE (click aici) 
“Buna Vestire” - Pelerinaj
23 – 25 Martie 2018
(Vineri-Duminica)


PELERINAJ LA Manastirea PRISLOP

 mormantul Pr. Arsenie Boca si

Manastirea NICULAPentru informatii:

0742-268568,

0724-525041,

e-mail:


D-na Adriana

 
Intr-o perioada incarcata de spiritualitate (Postul Sfintelor Pasti) va invitam sa ne insotiti in pelerinaj catre doua dintre cele mai importante Manastiri din Romania: Manastirea Prislop, unde se afla inmormantat Parintele Arsenie Boca si Manastirea Nicula, unde se afla cea mai puternica si mai cunoscuta icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului.

TRASEUL: 

ziua I: Bucuresti (Gara de Nord) - Ploiesti (Biserica Sf. Vineri) – Brasov (MacDonald Steagul) – Fagaras – Sibiu – Manastirea Prislop: sa ne rugam la mormantul Parintelui Arsenie Boca - Manastirea Ramet, Denia Bunei Vestiri, cazare*.

ziua II: Cluj - Manastirea Nicula: icoana Maicii Domnului facatoare de minuni – Manastirea Dumbrava, camin de copii si batrani (ajutorul nostru va fi binevenit) - AIUD: monumentul eroilor din inchisorile comuniste, moastele Sf. Martiri, Manastirea Ramet, cazare*.

Ziua III: Sfanta Liturghie "Buna Vestire" - Catedrala Alba Iulia si Cetatea Alba Carolina - Brasov – Ploiesti - Bucuresti.

Participare la Sfanta Liturghie Buna Vestire, Sfanta Liturghie si Sfantul Maslu "Duminica Sfantului Ioan Scararul"

Pret: 175 lei/persoana

Servicii:
- Transport cu autocarul (aer conditionat/incalzire, scaune rabatabile, instalatie audio),
Insotitor organizator si Preot insotitor (functie de disponibilitate),
- Participare la Sf. Liturghie, atmosfera incarcata de spiritualitate.
 


Cazarea nu este inclusa, 2 nopti si se face la Manastirea Ramet 25-35 lei/ persoana/ noapte, camerele pot fi de 3-4-5-6 persoane) si se achita la local (pot exista modificari in ceea ce priveste locul de cazare, in functie de gradul de ocupare). Pretul difera functie de confort (baie comuna sau baie in camera, numar de paturi in camera).

**Pretul nu include vizitarea obiectivelor de pe traseu; masa se va asigura individual, autocarul opreste la cerere pentru aprovizionare in locuri specifice. Nu este timp pentru masa la restaurant.
* Traseul poate suferi modificari in functie de vreme, starea drumurilor, disponibilitate la cazare etc, fara a afecta vizitarea manastirilor. Manastirile se viziteaza daca sunt deschise publicului. Cazarea se poate modifica in functie de disponibilitate. Inscrierea pentru a participa la eveniment se face prin semnarea unui contract de servicii. Locurile in autocar se ocupa in ordinea platii. Nu se admit retrageri cu trei saptamani inainte de plecare (clientul trebuie sa gaseasca un inlocuitor). Grup minim 45 persoane. Debarcarea se face in acelasi loc cu imbarcarea, in fiecare oras, fara exceptie.

La drum cu sufletul! este ideea care ne anima in organizarea evenimentelor noastre care presupun comunicare, milostenie, recunostinta, liniste si reculegere, miscare si conectare cu natura inconjuratoare. O comunitate de oameni simpli, cu inimi deschise si care au aceleasi preocupari, in centrul atentiei noastre fiind rugaciunea si recunostinta. Intalniri cu anumite teme, intaniri cu mari duhovnici sau Parinti care ne impartasesc experienta lor, participari la Praznice, Sfinte Liturghii, evenimente specifice.

Niciun comentariu: